Sayfa 92/200 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
Arama sonucu : 1598 madde; 729 - 736 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. dowaksa kapasite artışındaki bir sonraki fazı ne zaman başlatacak acaba? son alınan arsa bununla ilgili olabilir mi? geçmişte şirketle yapılan görüşmelerde karbonfiber kapasitesinin 14.500 tona çıkarılmasının planlandığını söylemişlerdi.

https://www.dowaksa.com/Statement-on...20at%20DowAksa.

The investment will be made gradually through 2023, raising our capacity from 3,500 tonnes to 13,400 tonnes. This increased capacity will raise our share of the global market to approximately 10%. It will also generate employment, creating more than 400 new jobs at DowAksa.

Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    dowaksa kapasite artışındaki bir sonraki fazı ne zaman başlatacak acaba? son alınan arsa bununla ilgili olabilir mi? geçmişte şirketle yapılan görüşmelerde karbonfiber kapasitesinin 14.500 tona çıkarılmasının planlandığını söylemişlerdi.

https://www.dowaksa.com/Statement-on...20at%20DowAksa.

The investment will be made gradually through 2023, raising our capacity from 3,500 tonnes to 13,400 tonnes. This increased capacity will raise our share of the global market to approximately 10%. It will also generate employment, creating more than 400 new jobs at DowAksa.
    dowaksa da 125 bin dönüm arsa var....125 sene de dolduramaz...

3.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    dowaksa da 125 bin dönüm arsa var....125 sene de dolduramaz...
    o zaman ben önümüzüdeki günlerde, belki de aylarda, yeni kapasite artışı yatırımının duyurulmasını beklerim.

**borsada tek rahat ettiğim şirket bu...biraz daha düşerse tek hisseye düşeceğim...

**nasıl olsa 2025 ve sonra aksa yılları olacak...

Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    o zaman ben önümüzüdeki günlerde, belki de aylarda, yeni kapasite artışı yatırımının duyurulmasını beklerim.
    **bu kardeş dayanışması...muhtemelen 2025 de AKKİM KİMYA borsaya açılacak...biraz kendine çeki düzen vermesi lazım...

6. dowaksa'nın sitesinde şöyle bir şey buldum,

https://www.dowaksa.com/doc/STAKEHOL...ENT%20PLAN.pdf

zamanı ve ilgisi olan yatırımcı arkadaşlarımız inceleyebilir. dowaksa'nın büyüme planları ve etkilenecek olan taraflar ile ilgili sorumlulukların tanımlandığı bir doküman. bu dokümana göz attığımda dikkatimi çeken,

1. Preparation Date: March 2021
    First Release Date: June 2022
    Revision Date: January 2023
    Revision No:2
    doküman 2023 ocak ayında revize olmuş,

2. "DowAksa is planning to increase its carbon fiber production capacity by 10,500 tons/year, ensuring business relations with the world-class important customers operating in sectors such as wind energy and automotive with the production composite materials needed by these sectors." ifadesinde kapasitenin 10.500 tona çıkacağı söyleniyor ancak benim duyduğum 14.500 ton civarı idi. raporun ilk yayın tarihi eski olduğundan böyle bir fark olduğunu düşünüyorum.

3. "Investment is planned to start at the second quarter of 2021 and first and second phases are planned to be completed in 2022 and 2025, respectively. First phase construction works are continuing." ilk fazın 2022'de, ikinci fazın ise 2025de biteceği söyleniyor. belli ki birinci faz 2023'e sarkmış. ancak 2025'de bitecek olan ikinci faz ile ilgili KAP'ta paylaşılan bir haber hatırlamıyorum.

bu dokümana google arama motoru sayesinde ulaştım, web-sitesinden ulaşılamıyor. ancak verilen kapasite rakamları ve tarihlerin yatırımcı ilişkileri ile teyit edilmesi mantıklı gibi duruyor.

biraz arayınca türkçesini de buldum.

https://www.dowaksa.com/doc/Payda%C5...Plan%C4%B1.pdf

7. Yine koşmaya başladık ama geriye doğru

8. 9'u da kırdı, endeks üstü kaybettirmeyi çok iyi beceriyor, devre kesmek üzere, kurtarıcı kahramanımız Lodrik efendi yine yok ortada.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 92/200 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •