Sayfa 162/641 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
Arama sonucu : 5123 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kaderde varsa suzulmek.............
    Kaderlik bir durum yok!
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

2. FROTO - Ford Otosan

Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Ya satışlar azalacak dedin azalmadı. Yanıldım dedin mi? Ayrıca başkası zarar edince neden keyif alıyorsun? Manipülatör müsün?

İnsanları şaşırtmak için mi buradasın? Spk'ya şikayet mi edilmek istiyorsun? Amacın ne? Haklı mı olmak?

Sen insanlara faydalı olmak istemiyorsun bence. Amacın çok çok farklı.
    Boş yapma,satışlar düştü git oku başta şirket ve sektör kaynakları verileri aylık açıklıyor.Herşeyden önce de kümülatif ve aylık rakamların arasında ki farkı öğren.Böyle cahilce abuk sabuk yazmadan önce dersine çalış okumayı ve öğrenmeyi sev.Geriye dönük şirketin açıkladığı verileri direk şirketin sitesinden alarak sene başından itibaren aylık bazda koydum.Oku dersine çalış emek ver hazıra konmayı bekleme ve hepsinden önce ahlaklı ol.Kimsenin zarar etmesinden keyif alacak karaktere sahip değilim ben ama verileri belgeleri ile her ay koyup bu günlerin geleceğini söyleyenlere böyle boş yapanların ne hale düştükleri zerre umrumda olmaz.Bak bilhassa senin hiç umurumda değil.Senin gibilere hitap etmez benim yazdıklarım,kafası basan dersine çalışan insanlar anlar.Bu saatten sonra herkese anladığı dilden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

3. İş Bankası genel müdürü Hakan Aran’ın az önce Dünya gazetesi ile yaptığı röportaj yayınlandı.Benim söylediklerimi bire bir direkt söylemiş.Uzun uzun anlatmış,elbette dimağı tıkalı olmayanlara!

https://www.dunya.com/ekonomi/is-ban...-haberi-743158

Bir süre tekrar tribünlere çıkıyorum,meydanı tekrar meydancılara goy goyculara bırakma vakti.

Cahillik mutluluktur!

4.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Boş yapma,satışlar düştü git oku başta şirket ve sektör kaynakları verileri aylık açıklıyor.Herşeyden önce de kümülatif ve aylık rakamların arasında ki farkı öğren.Böyle cahilce abuk sabuk yazmadan önce dersine çalış okumayı ve öğrenmeyi sev.Geriye dönük şirketin açıkladığı verileri direk şirketin sitesinden alarak sene başından itibaren aylık bazda koydum.Oku dersine çalış emek ver hazıra konmayı bekleme ve hepsinden önce ahlaklı ol.Kimsenin zarar etmesinden keyif alacak karaktere sahip değilim ben ama verileri belgeleri ile her ay koyup bu günlerin geleceğini söyleyenlere böyle boş yapanların ne hale düştükleri zerre umrumda olmaz.Bak bilhassa senin hiç umurumda değil.Senin gibilere hitap etmez benim yazdıklarım,kafası basan dersine çalışan insanlar anlar.Bu saatten sonra herkese anladığı dilden.

Bu şahsı dikkate almayın. Amacı kötü. Piyasanın veya hissenin ne olacağını kimse bilemez. Kendi kararınızı verin. Bunu da engelleyin benim gibi. YTD.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Kaderlik bir durum yok!
    Ben kadere inanirim.

Ahtapotumu yer mythos birami icerim.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Bu şahsı dikkate almayın. Amacı kötü. Piyasanın veya hissenin ne olacağını kimse bilemez. Kendi kararınızı verin. Bunu da engelleyin benim gibi. YTD.
    Ya cboşverin .engelleyin.. alıntı yapmayın diye kaç defa söyledim.. Bırakın o konuşan siz ileride kazanan tarafta olun diye.. Umursamayın
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ya cboşverin .engelleyin.. alıntı yapmayın diye kaç defa söyledim.. Bırakın o konuşan siz ileride kazanan tarafta olun diye.. Umursamayın
    Huzur RET tusunda diyorsun yani
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Arkadaşlar

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Huzur RET tusunda diyorsun yani
    Froto ve Saykursan ile 2009 yılında tanıştım sadece temettü ve verilen bedelsizleri ekledim. Yıllarca dost kaldım.

Sizlere de tavsiye ederim.

Sayfa 162/641 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •