Boş yapma,satışlar düştü git oku başta şirket ve sektör kaynakları verileri aylık açıklıyor.Herşeyden önce de kümülatif ve aylık rakamların arasında ki farkı öğren.Böyle cahilce abuk sabuk yazmadan önce dersine çalış okumayı ve öğrenmeyi sev.Geriye dönük şirketin açıkladığı verileri direk şirketin sitesinden alarak sene başından itibaren aylık bazda koydum.Oku dersine çalış emek ver hazıra konmayı bekleme ve hepsinden önce ahlaklı ol.Kimsenin zarar etmesinden keyif alacak karaktere sahip değilim ben ama verileri belgeleri ile her ay koyup bu günlerin geleceğini söyleyenlere böyle boş yapanların ne hale düştükleri zerre umrumda olmaz.Bak bilhassa senin hiç umurumda değil.Senin gibilere hitap etmez benim yazdıklarım,kafası basan dersine çalışan insanlar anlar.Bu saatten sonra herkese anladığı dilden.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
İş Bankası genel müdürü Hakan Aran’ın az önce Dünya gazetesi ile yaptığı röportaj yayınlandı.Benim söylediklerimi bire bir direkt söylemiş.Uzun uzun anlatmış,elbette dimağı tıkalı olmayanlara!
https://www.dunya.com/ekonomi/is-ban...-haberi-743158
Bir süre tekrar tribünlere çıkıyorum,meydanı tekrar meydancılara goy goyculara bırakma vakti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Yer İmleri