Sayfa 918/981 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    emilyo hocam bu kaplumbağalar adana karataş sahilindeki carettalar mı? ben geçen sene gittim. her yer villa olmuş. çok kötüydü.
    Özel olarak bir yeri kastetmedim sayın turco. Bu sene Kuzey Ege'de yani Assos, Ören ve Ayvalık'ta bulundum. Hepsinde durum aynı, insanlar sahilde yiyip içiyor sonra rüzgazla tüm çöpler denize uçuyor. Küçük kızım 5 yaşında denizde çöp bulunca yüzmeyi oynamayı bırakıp çöpü alıyor sahildeki çöp kutusuna atıyor. Büyük kızım sahilde çöp topluyor, insanlar bunu görüyor ama hala çöplerine sahip çıkmıyorlar. Şeffaf poşetler denizanasına benziyor, kaplumbağalar da bu poşetleri denizanası sanıp yiyorlar, sonra sindiremeyip ölüyorlar. Sonra her yeri denizanası basıyor.

2. 02 mart 2020

23 ağustos 2024

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

3. 2020'de kaç şirket halka arz oldu?
    Türkiye'de geçen yıl 8 şirket halka arz oldu. Yatırımcılar bütün halka arzlara oldukça yoğun talep gösterdi. Söz konusu 8 halka arzın değeri 450 milyon lirayı aşarken, bu halka arzlara toplamda 6,8 milyar liradan fazla talep toplandı.24 Oca 2021

2021 yılında kaç şirket halka arz oldu?
    2021 yılında elde ettiğimiz en önemli rekor halka arz sayısında oldu. Halka arz edilen 52 şirket ile halka arz sayısında rekor kırıldı. 21,6 milyar TL büyüklüğünde halka arz gerçekleştirildi. 2020 yılında ise 8 şirket ile 1,1 milyar TL tutarında halka arz gerçekleştirilmişti.17 Oca 2022

Kaç şirket halka arz oldu?
    Buna göre, geçen yıl 56 şirket halka arz edilirken, halka arzdan toplanan tutar 79,79 milyar lira oldu. Yatırımcıların halka arza toplam katılım sayısı ise 123 milyon 881 bin 239 olarak gerçekleşti.17 Ocak 2024

2021 yılı itibarıyla yıllık ~22 milyar TL seviyesine ulaşan Türkiye halka arz piyasasındaki halka arz hacmi, 2023 yılında 2022 yılına kıyasla %311 lik bir artış göstererek 79,3 milyar TL ye ulaşmıştır. Gerçekleşen halka arz hacmi, USD bazında değerlendirildiğinde 1,2 milyar USD seviyesinden 3,3 milyar USD seviyesine çıkarak %187 büyüme kaydetmiştir.

Türkiye sermaye piyasaları, 2023 yıl sonu itibarıyla 7,6 milyona ulaşan pay senedi yatırımcı sayısıyla son 5 yılda 6 katın üzerinde bir artış kaydetmiştir. 2023 yılındaki halka arzlarda yatırımcı ilgisinin tamamına yakını yerli yatırımcılardan gelmiştir.

2023 te gerçekleşen halka arzların hacimleri ele alındığında ise, en büyük halka arz işlemi 6,8 milyar TL ile TAB Gıda nın arzı olmuştur.

https://kpmg.com/tr/tr/home/gorusler...et-raporu.html

4.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Özel olarak bir yeri kastetmedim sayın turco. Bu sene Kuzey Ege'de yani Assos, Ören ve Ayvalık'ta bulundum. Hepsinde durum aynı, insanlar sahilde yiyip içiyor sonra rüzgazla tüm çöpler denize uçuyor. Küçük kızım 5 yaşında denizde çöp bulunca yüzmeyi oynamayı bırakıp çöpü alıyor sahildeki çöp kutusuna atıyor. Büyük kızım sahilde çöp topluyor, insanlar bunu görüyor ama hala çöplerine sahip çıkmıyorlar. Şeffaf poşetler denizanasına benziyor, kaplumbağalar da bu poşetleri denizanası sanıp yiyorlar, sonra sindiremeyip ölüyorlar. Sonra her yeri denizanası basıyor.
    Şahsen verği toplayacak olsam,yere çöp atanlara bin TL direk ceza keserim, mobese yardımıyla
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. 2024 ün İlk 6 Ayında 22 Şirket Halka Arz Oldu: Ne Kadar İlgi Gördüler, Ne Kadar Kazandırdılar?

Borsa İstanbul da 2024 ün ilk 6 ayında 22 şirket halka arz oldu. Bu dönemde halka arzlara katılan yatırımcı sayısı ise 54 milyon 735 bin 367 olarak gerçekleşirken, talep büyüklüğü de 46,6 milyar TL oldu.

https://www.getmidas.com/midasin-kul...rdilar-p-41918

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

02 mart 2020

23 ağustos 2024

YTD
    "Az gittim uz gittim... Dere tepe düz gittim. Çayır çimen geçerek, lale sümbül biçerek; soğuk sular içerek altı ayla bir güz gittim. Bir de dönüp ardıma baktım ki, ne göreyim, gide gide bir arpa boyu yol gitmişim!.."

7. Nakit temettüler hariç.
    2 mayıs 2013

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    "Az gittim uz gittim... Dere tepe düz gittim. Çayır çimen geçerek, lale sümbül biçerek; soğuk sular içerek altı ayla bir güz gittim. Bir de dönüp ardıma baktım ki, ne göreyim, gide gide bir arpa boyu yol gitmişim!.."
    SP 500 u de aynı tarihten itibaren ekleyebilir misiniz? Bakalım ABD bizi kıskanıyor mu? Teşekkürler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 918/981 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •