Sayfa 926/981 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Twiter organize üstadları ve paralı grup kuran üstadlar ne oldu Cemal twete göndermedi sizin sorununuz oluşturduğunuz titan grubu ile ilgili takipçileriniz DOKTOR bu ne dediğinde cevap vermiyorsunuz çünkü sene sonu rakamlarınız 13-14000 ler olarak verdiniz , bu yüzden orta vade yorum yapmıyorum burası Türkiye.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben daytradeciyim o yüzden yurtdışına çıkamam lemur abi bistt vobdan paraları katlamaya devam
    zaten son 2 yıldır günlükcüler feci kazandı ) hani su temettu yok uzun vade hikayesi fos cıktı ))
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. 8 adet yurtdışına yatırım yapan fon buldum. (Başkaları da vardır mutlaka) Bunların son 3 aylık getirisini karşılaştırmasını yaptım. Yurtdışı ile ilgilenen tecrübeli arkadaşlardan önerilerini almak isterim

1. OJT - QNB Finans Portföy Teknoloji Fon Sepeti Fonu
    3-Month Performance: 7.88%
    Management Fee: 2.95%
    Evaluation: With a solid 3-month return, this fund ranks highly, although its management fee is on the higher side.
    2. AFT - Ak Portföy Yeni Teknolojiler Yabancı Hisse Senedi Fonu
    3-Month Performance: 9.25%
    Management Fee: 2.50%
    Evaluation: AFT provides a slightly better performance than OJT, with a more favorable fee structure, making it an excellent choice.
    3. HOA - HSBC Portföy Teknoloji Değişken Fon
    3-Month Performance: 8.14%
    Management Fee: 2.90%
    Evaluation: HOA performs well and offers a competitive fee, positioning it close to the top performers.
    4. AFA - Ak Portföy Amerika Yabancı Hisse Senedi Fonu
    3-Month Performance: 6.75%
    Management Fee: 2.75%
    Evaluation: AFA has decent returns, but it lags slightly behind the technology-focused funds.
    5. TFF - TEB Portföy Amerika Teknoloji Yabancı BYF Fon Sepeti Fonu
    3-Month Performance: 7.05%
    Management Fee: 2.80%
    Evaluation: TFF provides a balanced performance with competitive fees, making it a middle-tier option.
    6. YFDF1 - Yapı Kredi Portföy Yabancı Fon Sepeti Fonu
    3-Month Performance: 5.98%
    Management Fee: 3.00%
    Evaluation: With lower performance and a higher fee, YFDF1 is less attractive compared to other funds.
    7. GUH - Garanti Portföy Yabancı Hisse Senedi Fonu
    3-Month Performance: 5.85%
    Management Fee: 2.85%
    Evaluation: GUH is another lower-performing fund with moderate fees, making it less appealing.
    8. TMG - İş Portföy Tema Değişken Fon
    3-Month Performance: 6.50%
    Management Fee: 2.60%
    Evaluation: TMG offers moderate performance and fees, making it a reasonable choice for conservative investors.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mavsar abi düşüş trendinde büyle oluyor,endekiste dip bulunana kadar dediğin gibi yurtdışı piyasalar mantıklı
    Sıradan bir insan

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    zayıf hacimsiz bir piyasa ile haftayı tamamlarız.
    Cemal twete atmazsa 11000-12000-13000 gider borsa ,
    herşey güllük gülüstanlık alım gücü artmış, şirketler rekor kar açıklıyor,Abd bizi kıskanıyor doldur dur.
    aklımızla dalga geçmeyi hala bırakmadılar ama çevremde ve toplumda gördüğüm kadarı ile hiç birşey eskisi gibi olmayacak gözü kapalı kesim en azından kendi arasında tartışmaya başlamış
    cemal twit atmasaydı M:Ş twit atarmıydı acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ben MB nin FED ile paralel yürüyecegi kanattindeyim ..
    Ben bunu pek mümkün görmüyorum. Öyle bir şey olursa boşa kürek çekilmiş olur. Kaldı ki Amerikan tahvillerinden çıkan bizim beklediğimiz paranın buraya gelmesi için bir cazibemiz olması lazım. Biz faizi paralel bir şekilde düşürürsek bir esprimiz kalmaz kur riskinden dolayı. Sonuç olarak bana göre en az 3 - 6 ay daha faizler düşmemeli.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
    Tabi bu düşüşü özellikle Cuma hareketini sadece Enginyurt’a bağlamak
    Eksik kalır
    bazen en zayıf anda öyle bir algı yaratırsın çöküş hızlanır
    adamın yaptığı da bu oldu
    işler zaten iyi gitmiyor bir ton sebep var ,tekrara gerek yok hergün birşeyler yazılıp çiziliyor
    çoğunun kendi içinde haklılık payları var ,bazıları komplo teorisine girse de

7. [QUOTE=TIFIL;6880177]cemal twit atmasaydı M:Ş twit atarmıydı acaba?[/QUOTE

Gün içi atmadı akşam 20.09 Cemalin twete ile atış yaptılar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    zaten son 2 yıldır günlükcüler feci kazandı ) hani su temettu yok uzun vade hikayesi fos cıktı ))
    Bende hissede 1 yıldır suyuniçindeyim, hisse aldık battık başka açıklaması yok. Borsa oyun yeri değil Uzunvadeli yatırım dediler.
    Suyuniçinde yatıcanuz demediler
    kandırıldık
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 926/981 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •