Sayfa 934/981 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ibibar olayı dünyada sadece araplara özgü biliyorum, tabiki çok bulaşırsan sana da bulaşır bence
    " özgürlüğün en büyük düşmanı hayatından memnun kölelerdir "

millet memnun abi...ben olsam her şehre her semte yabarın..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    ABD dayanaklı mal sipariş verisi 9.9 beklenti 4.9
    Abd borsaları için pozitif
    Belki bzimki de takılıp peşine 9740 deneyebilir

Türkiye Bankalar Birliğinin (TBB) yayımladığı rapora göre, bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü 28 trilyon 56 milyar liraya ulaşırken, 10 büyük mevduat bankası sektörün yüzde 82'sini oluşturdu.

Ziraat Bankası, 4 trilyon 548 milyar lira ile sektörün en büyük aktifine sahip bankası unvanını korurken, bankanın aktif büyüklüğü 2023 sonuna göre yüzde 19,7 artış gösterdi.

İkinci sırada yer alan VakıfBank'ın aktif büyüklüğü ise yüzde 15,8 artarak 3,2 trilyon liraya çıktı.

Aktif büyüklük sıralamasında, üçüncü sırada 2,8 trilyon lira ile Türkiye İş Bankası yer alırken, aynı zamanda özel bankalar arasında en yüksek aktif büyüklüğe sahip banka olma unvanını da korudu.

Halkbank ise 2,6 trilyon liralık aktif büyüklüğüyle dördüncü sırada yer aldı ve 6 aylık süreçte aktif büyüklüğünü yüzde 18,9 artırdı.

Halkbank'ı sırasıyla 2,3 trilyon lira ile Garanti BBVA, 2,18 trilyon lirayla Akbank, 2,17 trilyon lirayla Yapı Kredi, 1,25 trilyon lirayla QNB Finansbank, 1,22 trilyon lirayla DenizBank ve 498,6 milyar lira ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) izledi.

Bu dönemde aktif büyüklüğünü en çok artıran banka ise yüzde 27,4 ile QNB Finansbank oldu.

ne yapıyoruz şimdi? alak mı satak mı?
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ne yapıyoruz şimdi? alak mı satak mı?
    Hisse oranım % 108.Ne yazdıysak verdiler son günlerde .Portföyümün durumu vahim. .5 hissemin 1 i hariç ekside bugün için.
    (Ben gülüyom gülmesine de işler iyi olduğu için değil güleç yüzlü olduğum için.)
    Ağlasam ne değişcek ki zaten
    Saygılar dostum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hisse oranım % 108.Ne yazdıysak verdiler son günlerde .Portföyümün durumu vahim. .5 hissemin 1 i hariç ekside bugün için.
    (Ben gülüyom gülmesine de işler iyi olduğu için değil güleç yüzlü olduğum için.)
    Ağlasam ne değişcek ki zaten
    Saygılar dostum.
    pala da sormamı bekliyormuş nasip olmadan dayak bile yenmez
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    pala da sormamı bekliyormuş nasip olmadan dayak bile yenmez
    Pala atsın abi dayak problem yok.35 küsür yıldır yiyoz dayak.Meydan dayağı atmasın da sıra dayağına razıyım .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.

Paraları katlamaya devam

Bugünkü sitirateşim biraz flat izleyip, 10625 seviyelerine gelirse lönkleri yerine koymak diye özet geçebilirim.
    Lönkleri 10525 e yazıksaymışız bugünkü kar 200 puan olucakmış acele ettik 100 puan anca alabildik

10735 flat

Düşerse tekrar lönk denerim ama bu sefer 10525 den
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 934/981 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •