Sayfa 964/981 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,705 - 7,712 arası.

Konu: Viop LVIII

1. 1.fomc,
    2.abd seçimleri,
    3.olası erken seçim,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Evet bu grafikte nerde olduğumuzu şuan gelinen noktaya göre geçen ay abka abi bildi. Kendisini canı gönülden tebrik eder borsa hayatında başarılar dilerim
    On numara analiz ve öngörü diye ben buna derim.
    Neyise
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün kazanma şansın var burda
    Ben yine 13 deyiz diyorum

Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Neyi tartışıyoruz-anlayamadım..Şurada eğlencesine bir tahmin(6-7 haftalık zamanı kapsayan) açtık..ve bu tahmin 12 TEMMUZ itibariyleydi..sonradan güncelleme olursa o iş olmaz.

Değişirse anlam ifade etmez.İSTERSE HESAPTA OLMAYAN OLAYLAR OLSUN-KIYAMET KOPSUN VEYA ÜLKEDE PETROL FIŞKIRSIN...

Kanımca 40 gün içinde 12 veya 14 deyken YİNE AÇARIZ....yani ya en dip yada en fazla %5 düşer anlamına gelen zaman olacak..
    sana bir kaç hafta önce güncelledim dedim ben onu, buraya x li topiğe atmıştım hatta, kapanan bir önceki topiktede olablir,...gözden kaçırdın sen onu,...sıkıntı yok,....eğlenceyse benim için de bir önemi yok,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    REİS, şuanda nerde olduğumuz hakkında kuvvetli bir düşüncem yok...

ama 13 yakışır-mümkündür....sanki bir dip daha yapacağız ve oradan gogogogo

Bu akşam baktım..benim penceremden bu hareket biraz daha devam etsede TEPKİ olarak kalmalı..

5. Hep 13 e basarsan bir gün mutlaka tutturursun. Bi kumarcı abim üüüle dediydi
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Son bir ay viob bereketli geçti...Ama bence viob SHORT iken yapılmalı.LONG yerine hisse almak daha mantıklı..

Kaldıraç en yükseği 7 olmuş durumda.Yok MC si YOK teminatı..gece bakarsın..HAYATI elinden alıyor..

12-13-14 numaraya gelirsek viobu bırakıp tüm herşeyi ile 10 hisse alıp bekleyeyim diyorum..

Öyle güzel-leş fiyata gelmiş hisseler var ki..Tek engel bıst100 ün uygun olmaması(bana göre)

not: viob virüs gibidir..Kaç kere bu kararı veriyorum ama olmuyor..Umarım bu sefer olur.

iyi geceler.

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    73 adet ev ve 73 mln tl.den başlayan fiyatlarla.. .

[url]https://www.egeyapi.com/kampanya
    EGE-Vitae Urla
    kekliktepe ye bir arkadaşıma gittik..
    2.2 milyon EUR ,villalar..
    arkadaşımın eşi satmış tamamını(bilmiyorduk!! Ne hanımlar var yahu!)... 600.000 den başlamışlar., şu an 2.2 eur..

ihtiyaç varsa yardımcı oluruz.. 10 adet ilave yapacaklarmış...

8. Bence bistte ortavadeli hisse sepeti yapmak için sıkıntılar mevcut, mesela global piyasaların henüz düzeltme yapmamış olması, tr de faizlerin çok yüksek oluşu, enflasyonun yüksek oluşu gibi etkenler borsacıları tradeye zorluyor. Beklersen ütülürsün paran pula dönüşür
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 964/981 İlkİlk ... 464864914954962963964965966974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •