Teşekkürler Ayşe Hanım.Kısaca ... en çok katılımın olduğu genel kuruldu ... harizun cetvelinden görebildiğim kadarıyla büyük lotlar vardı .. glyho in borsada çekilme ihtimali bu fiyat düzeyinde imkansız ... mehmet bey gelecek ile ilgili mevcut şartlar altında gph kaynaklı güzel rakkamlar verdi ... şimdi gph da bir hisse için ödenen 4 usd ye karşılık .44 cente gph ın 90% vede yanında promosyon şirketler var ..conse .. ntgaz... van avm .. otel vs....vede glyho un yönetim kurulu kararıyla borsadan çekimi türk mevzuatında imkansız... gph dan çıkan para bu fırsatı görecektir...ama bu seviyede mal yok ...ben şahsen önümüzdeki dönemin en iyi fırsatı burda diyorum .. glyho eskiden ikili yapıydı .. şimdi tek yapı oldu ... belki bende mal olduğu için böyle düşünüyorum ... endekste kendini enfladyon muhasebesine karşı koruyan ender hisselerden biri olacaktır ...geçmişe göre daha rahatım ... ytd
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri