Sayfa 207/268 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Kısaca ... en çok katılımın olduğu genel kuruldu ... harizun cetvelinden görebildiğim kadarıyla büyük lotlar vardı .. glyho in borsada çekilme ihtimali bu fiyat düzeyinde imkansız ... mehmet bey gelecek ile ilgili mevcut şartlar altında gph kaynaklı güzel rakkamlar verdi ... şimdi gph da bir hisse için ödenen 4 usd ye karşılık .44 cente gph ın 90% vede yanında promosyon şirketler var ..conse .. ntgaz... van avm .. otel vs....vede glyho un yönetim kurulu kararıyla borsadan çekimi türk mevzuatında imkansız... gph dan çıkan para bu fırsatı görecektir...ama bu seviyede mal yok ...ben şahsen önümüzdeki dönemin en iyi fırsatı burda diyorum .. glyho eskiden ikili yapıydı .. şimdi tek yapı oldu ... belki bende mal olduğu için böyle düşünüyorum ... endekste kendini enfladyon muhasebesine karşı koruyan ender hisselerden biri olacaktır ...geçmişe göre daha rahatım ... ytd

2.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Kısaca ... en çok katılımın olduğu genel kuruldu ... harizun cetvelinden görebildiğim kadarıyla büyük lotlar vardı .. glyho in borsada çekilme ihtimali bu fiyat düzeyinde imkansız ... mehmet bey gelecek ile ilgili mevcut şartlar altında gph kaynaklı güzel rakkamlar verdi ... şimdi gph da bir hisse için ödenen 4 usd ye karşılık .44 cente gph ın 90% vede yanında promosyon şirketler var ..conse .. ntgaz... van avm .. otel vs....vede glyho un yönetim kurulu kararıyla borsadan çekimi türk mevzuatında imkansız... gph dan çıkan para bu fırsatı görecektir...ama bu seviyede mal yok ...ben şahsen önümüzdeki dönemin en iyi fırsatı burda diyorum .. glyho eskiden ikili yapıydı .. şimdi tek yapı oldu ... belki bende mal olduğu için böyle düşünüyorum ... endekste kendini enfladyon muhasebesine karşı koruyan ender hisselerden biri olacaktır ...geçmişe göre daha rahatım ... ytd
    Teşekkürler...

3.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Kısaca ... en çok katılımın olduğu genel kuruldu ... harizun cetvelinden görebildiğim kadarıyla büyük lotlar vardı .. glyho in borsada çekilme ihtimali bu fiyat düzeyinde imkansız ... mehmet bey gelecek ile ilgili mevcut şartlar altında gph kaynaklı güzel rakkamlar verdi ... şimdi gph da bir hisse için ödenen 4 usd ye karşılık .44 cente gph ın 90% vede yanında promosyon şirketler var ..conse .. ntgaz... van avm .. otel vs....vede glyho un yönetim kurulu kararıyla borsadan çekimi türk mevzuatında imkansız... gph dan çıkan para bu fırsatı görecektir...ama bu seviyede mal yok ...ben şahsen önümüzdeki dönemin en iyi fırsatı burda diyorum .. glyho eskiden ikili yapıydı .. şimdi tek yapı oldu ... belki bende mal olduğu için böyle düşünüyorum ... endekste kendini enfladyon muhasebesine karşı koruyan ender hisselerden biri olacaktır ...geçmişe göre daha rahatım ... ytd
    Selamlar.. Sayın aysha bir konuda görüşünüzü almak istiyorum. En son yayınlanan beklentilerde; Gph yıllara göre beklentilerde;(favök)
    2028-2029 arasında 265 milyon dolar
    2029-2030 yılları arasında 350 milyon dolar
    2030-2031 yılları arasında 450 milyon dolar..
    Evet . belki görünüşte uzun bir süre.. ve beklentilerin önceden satın alınır tezini de bu hisse özelinde ayrı tutarsak bugünden bu hisse fiyatıyla riske girilir mi? (ben şahsen girerrim ki daha önce sattığım hisseleri imkanım ölçüsünde bulduğum her parayla alıyorum. Artık onlar için ki düşüncem sayın KM ne kadar bekletirse bekletsin, ister şirket iflas etsin umurumda değil)
    Yıllar önce hisse net forum /topluluk'a geçmeden önce kulakları çınlasın ki belki niklerini değiştirip aramızdalardır kimbilir? Şu an için aklımda kalan nikler, Sayın tilki andrei, kufrbazhydo, laguna seslice turkısh _sinbad ve diğerleri bir gün bu hisse hiç kimseye alış imkanı vermeden tavan tavan gidecek beklentilerimizdi ki o günlere selam olsun..
    Sayın aysha ben halen yıllar önce sizinle özelde bir sohbetimizde ben bu şirketin biz yatırımcılara gösterilenlerin dışında stratejik önemi olduğunu söylemiştim ve o gün siz bana nereden çıktı bu düşünceniz, olsa ne olur gibi bir yorumda bulundunuz. Ben bugün bile hala bunun böyle olduğuna inanıyorum. Bu düşüncemi pekiştiren sayın beşiktaşk'ın "İperk Yolu" nu da içine alan bilgi dolu çok hoşuma giden bir anlatımı içeren bir paylaşımıydı.
    Son olarak ben halen sayın KM'nın GPH özelinde limanlarına gelen tursitlerin bırakacağı 12-15 dolar ayak bastı paranın peşinde olmadığı buna Naturelgazı da dahil edere, Naturelgazın Sadece doğalgaz gitmeyen yerlere cng ve lng hizmeti olmadığı(Türkiye' nin enerji merkezi olma beklentisi)düşünüyorum. Çünkü sayın KM'nın vizyonu ve şirketi getirmesi gereken misyonu bu asla ve asla olamaz. Saygılarımla..
    Yazdıklarım kesinlilke Yatırım tavsiyesi değildir. sadece kendime ait görüşlerim be düşüncelerimdir..

Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Teşekkürler Ayşe Hanım.

5. Tabii ki rekor kıran yolcu istatistikleri cezasız kalamazdı.Tıpkı bedelliyi tamalayan conse,bedelsizleri veren ntgaz gibi.Delist de bir işe yaramadı.Yakında vereceği bedelsiz ve temettü bakalım nasıl etki edecek hisse fiyatına.Allahtan epey miktar pehol duruyor hala.Kağıt tam gaz yola devam.

6. Basit bir hesap yapalım .. km nin dediğine göre .. gph ın bu sene ebit dası 135 miyon usd ... abartılı şekilde 80 milyon usd amortisman ve faiz düşelim ve kalanın 90% glyho ya kar yazalım ... ne çıkar...49 milyon usd ...basit öngörü yaptım ... ytd

Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Basit bir hesap yapalım .. km nin dediğine göre .. gph ın bu sene ebit dası 135 miyon usd ... abartılı şekilde 80 milyon usd amortisman ve faiz düşelim ve kalanın 90% glyho ya kar yazalım ... ne çıkar...49 milyon usd ...basit öngörü yaptım ... ytd
    Temmuz sonu itibariyle GPH tarafında 9 milyon yolcuya ulaşıldı. Bu hızla gidersek ve sadece geçen sene gerkçekleşen Ağustos-Aralık yolcu sayısının %25 (Temmuz ayı 2023-2024 artış oranı) üzerinde varsayarsak, yılsonu 16 milyon yolcuyu geçiyoruz. GPH, bildiğim kadarıyla Ocak - Aralık arası değil farklı aylarda fiscal year başlatıp bitiriyor. Ebitda bu sebeple 135 mln USD tahmin edilmiş. 135 mln USD bence muhafazakar bir tahmin ebitda için. MK, yolcu başı 10-11 euro ebitdayı geçeriz demişti bir demecinde. Yine de sizin hesap son derece doğru. Net karı bilemiyorum, tahmin etmek zor. Bu arada, fiili dolaşım oranı %51'lerden %54'lere yükselmiş. Büyük ihtimalle İstanbul portföyün son satışı ile piyasaya 20 milyon lot sürülmüş. Belki bu cümleyi tekrarladım ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Önümüzde %200 bedelsiz var. Sene sonuna kadar bir ara 11 kuruş temettü dağıtacak. Endeks tekrar 11250'lere gidecektir. Bu seferki yükselişte 1 dolar bandını geçmemiz lazım GLYHO tarafında.

8.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Herkese Günaydın. Yolcu verileri çok iyi gelmiş. Artık gemi limandan kalkmalı. Son ayarlamalar yapılıyor bence. 2022 yılına benzer bir çıkış yapacak mı ? Sayın Besiktask 0.8 dolar görür demişti 7-8 aylarda. Bence çok iyimser bir tahmin. Başkent gaz davası bence eli kulağında sonuçlanacak gibi. 75 milyon dolar kadar para girecek şirkete kazanması halinde. Bilir kişi 2 defa şirket lehine karar vermişti. Simdi baskent davasi sonuçlanır ve yolcu verileri pozitif geldiği sürece bu rakamlar şaka gibi kalır bence.
    Şimdi usdat Besiktask dan bu yazdıklarıma yorum bekliyorum.
     Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Adamın dediğine itibar etmeyin (araştırın) 3 dolara itibar edilmesi port un londrada ki fiyat performansı kaynaklı. Yani laf ucar ama orda bir işlem fiyatı var. Sapla samanı ayır. 0.8 hedef fiyatı (HEDEFF) değişmedi. Ama şartlar değişirse revizyon ister. Gemiler sandallar filikalar dolu son gittiğimde limanlar doluydu Karayiplerde.
    Saygılarımla
     Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Temmuz sonu itibariyle GPH tarafında 9 milyon yolcuya ulaşıldı. Bu hızla gidersek ve sadece geçen sene gerkçekleşen Ağustos-Aralık yolcu sayısının %25 (Temmuz ayı 2023-2024 artış oranı) üzerinde varsayarsak, yılsonu 16 milyon yolcuyu geçiyoruz. GPH, bildiğim kadarıyla Ocak - Aralık arası değil farklı aylarda fiscal year başlatıp bitiriyor. Ebitda bu sebeple 135 mln USD tahmin edilmiş. 135 mln USD bence muhafazakar bir tahmin ebitda için. MK, yolcu başı 10-11 euro ebitdayı geçeriz demişti bir demecinde. Yine de sizin hesap son derece doğru. Net karı bilemiyorum, tahmin etmek zor. Bu arada, fiili dolaşım oranı %51'lerden %54'lere yükselmiş. Büyük ihtimalle İstanbul portföyün son satışı ile piyasaya 20 milyon lot sürülmüş. Belki bu cümleyi tekrarladım ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Önümüzde %200 bedelsiz var. Sene sonuna kadar bir ara 11 kuruş temettü dağıtacak. Endeks tekrar 11250'lere gidecektir. Bu seferki yükselişte 1 dolar bandını geçmemiz lazım GLYHO tarafında.
    Reis beşiktaşk ki hisse fiyatı ile ilgili neredeyse her zaman tutan öngörüler yapar herkes bilir o bile 0.8 dolar hedef vermiş 7-8 . Aylar için ancak gerçekleşmemiş sizde sayın muzaffer 1 dolar diyorsunuz ama burada esas patron bu fiyatları gösterir mi bizim dememizle olmuyor malesef keşke olsa şirketin işleri iyi gph delist oldu yolcu verileri çok iyi gidiyor bedelsiz ve temettü var dediğiniz gibi birde patron istese ne güzel olur.
    Son düzenleme : clastobar; 02-09-2024 saat: 16:56.

Sayfa 207/268 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •