Sayfa 178/635 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 5074 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Mal alamadın heralde..
    Ya daha dipten %10 bile artmamis hisseyi mi alamadik
    Kaldi ki onun dip oldugu mechul.

2. Froto icin yaziyorum ama borsa icin genel olarak olumsuzum, borsa onumuzdeki 2-3 sene tat vermeyecek froto daha da tatsiz.

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Froto icin yaziyorum ama borsa icin genel olarak olumsuzum, borsa onumuzdeki 2-3 sene tat vermeyecek froto daha da tatsiz.
    merhaba finans_mt

nasılsınız?

sizi anlıyorum. görüşünüze kısmen hak veriyorum. onun da tek sebebi faiz.

borsa faizler düşene kadar hiç tadı olmayacak gibi görünüyor. en azından 2025 başına kadar diyelim...

2-3 sene gibi ibareyi neden kullandınız? bu borsa için çok çok uzun bir süre. içinde erken seçim bile barındıracak kadar uzun.

faizlerin düşeceği haberi bence güzel bir hikayedir borsalar için. süreç tıkanmaya doğru da gidiyor.
    türk şirketleri krizlere karşı aşılı. tecrübesi enflasyona iyi alışık.

ben daha olumluyum. 2-3 yılı hem borsa hem ford için tam oturtamadım.

gerekçeleri yazarsanız sevinirim. hem fikir alışverişi yapmış oluruzz

iyi günler.

4. Sağol osman abim

5.  Alıntı Originally Posted by Acemi1i Yazıyı Oku
    merhaba finans_mt

nasılsınız?

sizi anlıyorum. görüşünüze kısmen hak veriyorum. onun da tek sebebi faiz.

borsa faizler düşene kadar hiç tadı olmayacak gibi görünüyor. en azından 2025 başına kadar diyelim...

2-3 sene gibi ibareyi neden kullandınız? bu borsa için çok çok uzun bir süre. içinde erken seçim bile barındıracak kadar uzun.

faizlerin düşeceği haberi bence güzel bir hikayedir borsalar için. süreç tıkanmaya doğru da gidiyor.
    türk şirketleri krizlere karşı aşılı. tecrübesi enflasyona iyi alışık.

ben daha olumluyum. 2-3 yılı hem borsa hem ford için tam oturtamadım.

gerekçeleri yazarsanız sevinirim. hem fikir alışverişi yapmış oluruzz

iyi günler.
    Acemi abime katılıyorum zira trdeki faizlerden önce avrupadaki faizlerin düşmesi hikayeyi başlatacak. Ama şu anki fiyatlamanın sebebinin ülkemiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Ytd.

6. Şimşek Mc.Queen:

Enflasyon düzeltmesiyle amacımız mali tabloların gerçek durumu ifade eder hale gelmesini sağlamak. Yatırım yaparak büyüme, istihdam gibi makroekonomik göstergelere katkılar sunan ve faaliyet gösterdiği alanlarda önemli ölçüde katma değer yaratan işletmelerin devam eden yatırımlarını muhasebeleştirdikleri harcamaların enflasyon düzeltmesinden kaynaklı olumsuz etkilerini asgari seviyede tutmak için ilgili birimlere talimatlarımızı verdik. Uygulamanın yatırım maliyetlerini artırmaması gerektiğini değerlendirerek, yatırım yapan mükelleflere enflasyon düzeltmesinde kolaylık sağlayacak formüller üzerinde çalışıyoruz. Bu kapsamda, devam eden yatırımlar hesabının enflasyon düzeltmesinden kaynaklı değerlenmesi nedeniyle oluşan karların özel bir fona alınarak vergilenmemesi ve bu hesabın işletme döneminde 5 yıl gibi bir sürede vergiye tabi kazancın tespitinde dikkate alınabilmesine yönelik bir model de seçenekler arasında yer alıyor.

7. Borsa için faizlerin düşmesi şart. Şirketlerin finansallarından bağımsız ilgi ve bu ilgililerin ucuz parası olması gerekiyor. Halka arzlarda rekor yatırımcı tab gıdaya ait. 5 milyona yakın yatırımcı Ekim' 23 de faizler 30% civarında iken arza katılmıştı. Son halka arzda katılım sayısı 400 bin bile değildi.

Faizler düşükken masa sandalye firmalarının bile nasıl hareket ettiğini gördük. O noktada artık finansalların pek önemi kalmıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Ya daha dipten %10 bile artmamis hisseyi mi alamadik
    Kaldi ki onun dip oldugu mechul.
    Hergün yüreğin cız cız edeceğine al birazda sende sevin. Faiz den parayı vurayım en düşükten froto alayım pek mümkün değil. 2 günlük yukarı gidişi senin 1,5 aylık faizine denk. Para bu . hata kabul etmez. bak ben bugün 932 den 3000 lot kaptırdım o bile üzdü

Sayfa 178/635 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •