Sayfa 26/998 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop LIX

https://towcar.info/outfitmatch.php

Bear Bull hc birde şöyle bir bilgi paylaşıyim istedim.
    Hangi marka ve model aracınız var ise bilgileri girip, sonra size uygun karavani seçip, yokuş, eğim, viraj, yol tutuşu ve çekiş ağırlığı vs gibi bilgileri ve sonuçları önünüze hazır olarak sunuyor.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    arabanın kestiğim demirleri yerine Gürgen kalas koysam taşır mı?

şase üstü karoseri bitirelim , ama 40*40 profil demirden.

yan ve üst tavan taraflara (saç kısıma zımpara sonrası astar boya )
    strafor döşedim zaten üstüne elastik kendinden yapışkanlı bir tarafı aliminyum folyolu izalasyonda yapıldı. en son 40 m2 çam Lambri döşenecek sonrasında mobilya kısmına geçicem.

bitince belki şehrinize gelirim
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku

Hangi marka ve model aracınız var ise bilgileri girip, sonra size uygun karavani seçip, yokuş, eğim, viraj, yol tutuşu ve çekiş ağırlığı vs gibi bilgileri ve sonuçları önünüze hazır olarak sunuyor.
    Sayfanın en alt kısmında kendi aracınızın markasını, modelini, yılını girip.
    Sizin karavana yakın bir modeli kilo ağırlık şeklinde seçerseniz. Hesaplarınız kolay olacaktır diye düşündüm. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanislar tekrardan ..

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum..
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku

Tabi bu çekme karavanlar için, motokaravanlar için değil. İyi geceler herkese.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Zafer Bayramımız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyorum.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    arka kapı iptal yatak kapatıyor. indili kalktılı yapabilirsem o da iptal olmayacak ön kapı (orta dediğin) iptal olma şansı yok kabaca çizimi yaptık
    buna göre gidiyorum. ama alt karasöre girdim bütün demirleri kesip 40*40 profille değiştirip kaynatıyorum işi uzattı.

cuma-cumartesi-pazar karoser kaynak işini bitirirsem astar boya sonra hızlı ilerlerim sanırım. bakalım 25 günde ne kadar iş yapabileceğim.

şu anki hali

Günaydın cemaat
    Hayırlı olsun valla karoserci adammışsınız… boşverin opsiyondur vioptur falan. Bizim gibi boş adam işi bunlar. Elim yatkın olsa sabah akşam bişeyleri kaynak yapardım…
    Zafer bayramımız kutlu olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    biter biter, bitmezse hafta sonları yavaş yavaş devam ederim.

kızımın göz işi tamam geçen hafta cumartesi geldik çizdirdik ve döndük Ankara'da hiç oyalanmadık.

çarşamba günü lensleri de doktora burada gidip çıkarttırdı.
    ilaçlarını damlalarını kullanıp 6 ay idare edecek.
    gözlük kullanmayacağımın ceremesini çekecek.
    Hocam geçmiş olsun. Lazer olduysa lensler ne için? Sıfırlama olmadı mı?

Sayfa 26/998 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •