Sayfa 512/998 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Suclularin telasi icindeler.

Gunes, Kocatepe'den dogmak uzere.

Az kaldi.

2. cumhuriyetimizin zafer bayramı kutlu olsun gençlerimiz cumhuriyetimizin asla bir molla ve arap ülkesi olmasına izin bermeyeceklerdir arap sempatizanlarının buna aklı ermez chp nin eski başkanına siyasi yasak gelecekmiş ne kadar sevindim ne kadar süper olur sadece bu moruğa değil kendisini kanun kral sanan ve anayasa mahkemesi kapatılsın diyen bunak moruklarada yasak gelmeli bu bunaklardan kurtulmalıyız gençlerle yola devam etmeliyiz ibb taksi sorunun çözümü için ilave 2500 taksinin hizmete alınmasını oy birliğiyle kabul etmiş daha önce 31 mart yerel seçimlerinden önce 15 defa red kararı veren siyasal islamcılar ve tetikçi yanaşmaları şimdi meclis çoğunluğunu kaybedince zaten kabul edileceğini bildikleri için bizimle eğlenir gibi oy birliğiyle evet demişler siz bu ahlaksızlığa ne dersiniz herhalde moruklarından böyle eğlenceli bir emir gelmiştir basında bazı gazeteciler dedikoducu kadınlar gibi ikide bir chp nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak arayışına girmişler kimse demiyor ne adayı ne seçimi ortada fol yok yumurta yok başka konuşacak bir şeyiniz yokmu millete atılan kazıkları insanların açlığını yoksulluğunu konuşun barınma sorunu olan yoksul insanları patlayan konut fiyatlarını patlayan kiraları başımıza bela edilen sığınmacı arapları konuşsanıza siyasal islamcılar kaybedecekleri seçime kolay kolay gitmezler daha seçime 4 yıl varken seçime gitmeleri imkansız önce milleti bu fiyatlara alıştıracaklar normalleştirecekler biz eylem yapan akp li çiftçilerin samimi olmadıklarını biliyoruz biz onları maraş depreminden tanıyoruz soğukta donarak öldüler yinede yüzde altmış oy verdiler özgür özel cumhurbaşkanı adayı hakkındaki soruları soranın ağzına tıkamalı chp ye zarar verirler

Yahu bu adamlar tiyatrocu.Ortada bazı senaristlerin yazmış oldukları bir senaryo var bu senaryoya göre rol dağılımı yapılmış her oyuncu kendi rolunu oynuyor.Bir aktöre vay sen şurada neden şu repliği söyledin şurda neden şu hareketi yaptın diye kızılır mı.Ben artık siyaset tiyatrosunu seyretmiyorum,umudum da yok bana manasız geliyor.Oy da kullanmıyacağım.Bu akp lilerin görevi bitmediğinden son rotuşları yapsın diye bu muhalefetle beraber bir seçim daha onlara hediye edildi.Bana kalırsa son beş altı seçim aynı şekilde şaibeli.M

Hayır en komiği de özel çıkmış kk hapse giremez denerseniz benim cesedimi çiğnemeniz lazım demiş.Yahu komediye bak,akp nin baş destekçisi bu kk ,buna madalya takma olasılıkları hapse atma olasılıklarından yüz kez daha fazla.Gündeme bak.Muhalefet artık kendini çok belli etmeye başladı senaristlerin bu duruma acil çare bulmaları lazım.Durun yahu asıl senaryo yoksa bu mu,millet tiyatronun iyice farkına varsın truman gibi şovdan kaçsın isyan mı etsin istiyorlar.Bunu düşünmem lazım aklım karıştı şimdi))))))))

Migrosta rakida in dirim var.soylemedi demeyin.bazi markalarda.[emoji39]

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Oy da kullanmıyacağım.Bu akp lilerin görevi bitmediğinden son rotuşları yapsın diye bu muhalefetle beraber bir seçim daha onlara hediye edildi.
    Ben olsam bunlarin karsisindaki en guclu partiye oy verirdim.

Hic adam yerine konmayan vatandasin 5 yilda bir adam sayilmasini atlamamak lazim.

Secimlerin adil olduguna mu İnaniyorsunuz? kac senedir sonuc %52....dogu anadoludan kaktiriyorlar pusulalari[emoji2957]Sizler icin endişeleniyorum.

Vergi memurları sahaya inmisler.gemlikteki döviz satan kutumcularin satış izini yokmus.ama bişey yapmamışlar.niyet yok sadece mesaj vermek gir kuyumcuya 1000 liralık dolar al satiyorsa anında işlem yap.500 bn cezası var.ama hikayeden.gariban olsa acimazlar...ytd

Sayfa 512/998 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •