Originally Posted by
gülbay
Sayın Mavsaro; zahmet edip emeğimize teşekkür edip, ondan sonrada hakaret etmeye başlamışsınız.Ben 30 yaşındayken Karataş'a yatırım yaptım. 30 yıldır bekliyorum, geldim 60 yaşına.
Ben 40 yıllık gazeteciyim aynı zamanda Şeref Basın kartı sahibiyim. Karataş tan imarın geçmesini, Kanal Ankara projesinin başlamasını bir gün demiyorum bir saat önce başlamasını isteyen kişiyim. Çünkü 30 yıl beklemek dile kolay.
Mavsaro Bey, yatırımcıyım diyorsun, yatırımlarını al gel bakalım. Hangi yıl yatırım yapmışsın, ne kadar beklemişsin bende yatırımımı alayım karşılıklı sohbet edelim. Birbirimize hakaret etmeyelim.
Ayrıca yapılan haberlerin hepsi belge, bilgi ve röportajlara dayanarak yapılan haberler. Siz neden rahatsız oldunuz. Haber Ankara.Com 700.000 bin takipçisi olan haber sitesi, keza Sonsöz Gazetesi Ankara da mahalli gazeteler arasında en çok okunan gazete. Size bunlara hakaret etme yetkisini kim verdi.
Biz yeri geldi mi bu forumdan Sayın Başkan Melih GÖKÇEK'e buradan seslenerek çok eleştirdik ''Kaç yıl oldu yapacaksan yap,insan ömrü kaç yıl diye yazdık. Biz bu kadar uğraşıp didinirken yok ısmarlama haber diye yazmanızı size yakıştıramadım. Ben Sayın Melih GÖKÇEK in ısmarlama habercisi değilim. Bu yazıyı yazabiliyorsun madem ki, bir zahmet oturduğun yerden kalkıp, zamanını ayırıp Büyükşehir Belediyesine giderek bu haberlerin doğru olup olmadığını araştırıp ondan sonra yazsan daha şık olmaz mıydı. Dandirik gazete ne demek ? Beğenmediğin gazete Ankara'nın ses getiren ve kamuoyu yaratan en önemli yerel gazetelerinden biri.
Sayın Mavsaro Bey , eğer zamanınız olursa beklerim, size özelden adresimi yolluyorum.Bu konuları, yatırımlarımızı kısacası her konuyu tartışabiliriz. Benim isteğim buradan forum üyelerine yardımcı olabilmek. İmarın ve Kanal Ankara Projesinin bir an önce başlamasıdır. Diyelim ki, Eylül 2017 tarihinde ihaleye çıkmadı, olabilir. O zaman bizde Haber Ankara.Com Sitesinde ve Sonsöz Gazetesinde Manşet ve 3. Sayfada ki haberle, elimizde ki belge, bilgilerle sayın Melih GÖKÇEK in üzerine gidelim. Bu sevindirici haberlerden memnun olmanız gerekirken,gazetelere hakaret edip neden rahatsız olduğunuzu anlayabilmiş değilim. Selamlar
Yer İmleri