Sayfa 61/106 İlkİlk ... 1151596061626371 ... SonSon
Arama sonucu : 846 madde; 481 - 488 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yok hc girdimde yazmadım. Yazacakta birşey yoktu aslında. Salına salına süzülüyordu tavsan.
    Ayrıca karavan aldım bu yüzdende gün içi şarji yazarak kullanip bitirmek istemedim. O köy benim bu koy senin dolanıp durdum.
    Bu arada buradan çıkıp geçiş yaptıysan çoğu hisse bundan beter düştü, umarım onlara denk gelmemişsindir. Ytd
    İyi yapmışsın abi gez dolaş en güzeli karavan ,çıktım hocam tamamen 270 'lerde aslında niyetim kalmak ve temettüsünü yemekti ama bu piyasada Tav bana kısa sürede iyi kazandırdı ,kazancımı kaybetmek istemedim çünkü birçok hissem yerinde sayıyor ya da zarardayim piyasayı biliyorsun .İnşallah tekrar almak nasip olur uygun seviyelerden takipteyim .

Acemi hc hakkında hayırlısı olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Acemi hc hakkında hayırlısı olsun.
    Eyvallah abi sağ olasın.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum

5. Tavhl özelinde viop eylül vadede toplam pozisyon ne durumda görebilen var mı? Paylaşırsa sevinirim.

Alıntı Originally Posted by peder Yazıyı Oku
    Tavhl özelinde viop eylül vadede toplam pozisyon ne durumda görebilen var mı? Paylaşırsa sevinirim.
    Vay peder hc sende mi viopcu çıktın. Pek anlamam o işlerden. Bilmenin faydası nedir? Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Vay peder hc sende mi viopcu çıktın. Pek anlamam o işlerden. Bilmenin faydası nedir? Ytd
    Yok viopta alım satım bende yapmıyorum ama endeks ve hisselerin yönünü tayin etmede belirleyici oluyor. Mesela ağustos ayı endeks yüklü shorta olunca iş yatırım ve bofa endeksi iki aydır baskıladılar yeni vade biraz rahatlattı endeksi ama yinede short pozisyonlar ekime taşındı biraz. Tavhl özelinde de hsbc shorttu genelde geçen vadede o yüzden baskı yedi diye düşünüyorum. Yeni vade pastasını merak ettim o yüzden sorayım dedim.

Küçük bir 🧿 koyalım, aradabir. Ytd

Sayfa 61/106 İlkİlk ... 1151596061626371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •