Sayfa 495/529 İlkİlk ... 395445485493494495496497505 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

kırmızının çapraz atıp sarının üzerine çıkması bir sinyaldir.. sonra diğer süreçler gelir.. son 3 harekette de hafıf yatay yukarı yapmış..
    uçması için sarının leylak renk üzerine çıkması lazım...7-8-9 nolu indikatörlerin aynı değeri alması lazım.. şimdilik çayda çıraya devam..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    kırmızının çapraz atıp sarının üzerine çıkması bir sinyaldir.. sonra diğer süreçler gelir.. son 3 harekette de hafıf yatay yukarı yapmış..
    uçması için sarının leylak renk üzerine çıkması lazım...7-8-9 nolu indikatörlerin aynı değeri alması lazım.. şimdilik çayda çıraya devam..

ya aziz dostum. bıktık bıktık.
    ükelalık olmasın da,
    cantedeki en sabırlı ortaklardan biriyim.
    yiter yaa.
    bak olmuyor.
    çayda çırayla falan olmaz ya.
    bu kadar emek çektik şuralarda,
    daha bi eyi müzik haketmiyormuyuk?

Borcu olmayan nakti olan hisseye bu tur yorumlar yapmak hem yatırımcısına hem orada calısıp evine ekmek goturen insanlara haksızlık .Tamam hisse fiyatı dusuk kaldı fakat bu tarz yorum da pes yani

CANTE :Yönetim Kurulumuz tarafından, Denetimden Sorumlu Komite'nin önerisi doğrultusunda, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, 2024 yılı faaliyet dönemine ait Şirketimiz hesap ve işlemlerinin denetimi ile ilgili AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'da hissedarlarımızın onayına sunulmasına karar verilmiştir.

5.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    CANTE :Yönetim Kurulumuz tarafından, Denetimden Sorumlu Komite'nin önerisi doğrultusunda, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, 2024 yılı faaliyet dönemine ait Şirketimiz hesap ve işlemlerinin denetimi ile ilgili AS Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'da hissedarlarımızın onayına sunulmasına karar verilmiştir.
    Sayın regal 1;
    Çok bekletti malum, buralardan bir dönüş gözüküyor mu? Şahsi kanaat nedir acaba?

Alıntı Originally Posted by kocanas Yazıyı Oku
    Sayın regal 1;
    Çok bekletti malum, buralardan bir dönüş gözüküyor mu? Şahsi kanaat nedir acaba?
    daha öne umutları 17 eylül sonrasına atmıştım.
    tek tek hisse olayı olmadığı gün yüzüne çıktı.
    yani borsa tek elden hareket ettiriliyor.
    BORÇSUZ DERTSİZ bist 100 hisseleri borsada tek bir elden sahnede olacak.
    bunlarla zig zak yapıp bunlarla yukarı gidecekler.
    cante de bunların içinde diye bekliyorum.
    tabi bu beni BAĞLIYOR.
    Görüşüm doğru çıkarsa para kazanacağım.
    olmazsa canım sağolsun.
    ama şu bir gerçek
    1 yıl önce mevduat faizine girmiş olsaydım.
    en azında PPN de dursaydım. param 2 katına çıkmıştı.
    bi de böyle bir gerçek var.
    elinde MİLYAR LARCA CANTE tutanların bu konudaki görüşlerini de merak etmiyor değilim.

7. İyice kimsesiz kalmış buralar kimse kalmadı mı?

Alıntı Originally Posted by ayıbogan Yazıyı Oku
    İyice kimsesiz kalmış buralar kimse kalmadı mı?
    1,70 e çaktı kazığı kıpraşmıyor.
    tek başına beklesin, onu mu avutacağız.

Sayfa 495/529 İlkİlk ... 395445485493494495496497505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •