Sayfa 72/998 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 569 - 576 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen üüüle dayucuğum, zaten bizdeki sıkıntı zottirikleri seçememek
    Bugünün zottirik hisseleri
    ekgyo
    ykbnk
    Sahol
    Tcell
    sahol röntgenine bak dedim. kulak arkası ettin
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    hisse bazlı düşüncenize katılıyorum,..ama sertlik konusunu endex bazında FOMC ta beklemekteyim,...oraya kadar benim tabirimle arızalı şekilde 17-18 eylüle FOMC miadlı zamana yayılarak yükseliriz derim,...
    Fitch bir güzellik yapabilirmi ama inandırıcı olmaz, Moodys ortada bıraktı çünkü,
    asıl olan faizlerin durumu,...bu nedenle FED/FOMC önemli hale geldi,..

bu FOMC diye yazmaktan da ülkem adına bir o kadar muzdaribim, ama ana kasa yapacak bir şey yok
    Fomc ne dayı gökten altın yağsa yine satar
    Adam dadandı buraya
    Virmanla bas virmanla bas
    Endeks 15 bin olsa bu hisseler anca kayıplarını geri alir

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    dünkü analizin güncel hali altta ... minimum zaman hedefi geçildi.. . sayıma göre boğaların yavaş yavaş kontrolü ele almaları gerekiyor. ytd kısmet.. herkese bol şans..

dalga yapısı gereğini yapmış boğalar kapanışa doğru kontrolü ele almaya başlamışlar. . boğayı öldüremezler.. ölürse sistem çöker.. ayı her şartta yaşar. besin yoksa yatar uyur aylarca )

hisselerle devam.. epik wave 5 of 3 is loading..ytd. iyi akşamlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Fomc ne dayı gökten altın yağsa yine satar
    Adam dadandı buraya
    Virmanla bas virmanla bas
    Endeks 15 bin olsa bu hisseler anca kayıplarını geri alir

sen merak etme, ne zamandır yazıyorsun ensarı biliyorum ve haklısında,...bu yüzden hisselerine e devlettten blokaj koyduran bir sürü küçük yatırımcı var,...
    ama o dayılar yani ensarlar/sansarlar, gün içi algo dan ileri gidemezler,...ana kasa her zamn ölçüdür,...

faizi hissediyormusun hisselerinde,..hissediyorsan bu faizi artık Tr düşüremez, siyasi tercih değişirse bu olabilir gözüküyor, yeni rüzgar bu da belli, o nedenle bu olana kadar bunun için son seçenek FED/FOMC tur,
    yani dışarıdan bir etki, bu nedenle 17_18 eylül çok önemli hale geldi, bende hisse taşıyorum ve çoğunluğu inşaat hisseleri,...ne demek istediğimi şimdi anlamışsındır,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şimdi bugun badem bofası bahattin kenardan seyrediyor yarın gelecek ovp üzerinden 16.30 dan sonra oyun kurar , piyasaya gelecek haberleri bildiklerinden pozisyon alır diye düşünüyorum.
    15.12 de yazdım12 dk sığdırmış
    bu totoş büyük ihtimal vadelide şort ta ekledi ,
    akşam bakarız.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. herkesin elini görüyorlar tezgah aynı kendin pişir kendin ye pıst100 .ışıklardan sonra sağda
    FORMASYON AVCISI 53

7. Hedef Fiyat ��
    @FiyatHedef
    ·
    6d
    Goldman Sachs Yapı Kredi Bankası için hedef fiyatını 42,50 TL'den 37,0 TL'ye düşürdü, tavsiyesini 'NÖTR' olarak korudu. #YKBNK #xbank

ykbnk oynadığımı bilenler özelden tahtamısın diyor yok değilim gerekçem yabancı kurumlar hedef fiyatı düşürdü geçen hafta ayrıca KKM cilere mal verildi bankalarda ve diğer yabancı kurumlarda hedef fiyatlarda revizyona gidebilir.Şimdilik 6 eylül fıch hikayesine oyun onda dönüyor.Fıch fıchlik yapabilirmi bilmiyoruz ama brics hikayesine bir uyarı gelebilir mi işimize gelmediğinde derecelendirme kuruluşları siyasi diyoruz yabakalım cuma akşamı görürüz neyin ne olduğunu
    FORMASYON AVCISI 53

8. zerohedge
    @zerohedge

VOLKSWAGEN ALMANYA'DAKİ FABRİKALARINI KAPATMAYI DÜŞÜNÜYOR

https://x.com/zerohedge/status/1830593806514729054
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 72/998 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •