Sayfa 384/468 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434 ... SonSon
Arama sonucu : 3739 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yanlış anlamayın ama bu dünden bugüne gelişen birşey değil. Yıllardır hep vardı. Hep de olacak. Çok sıkı düzenlemeler şart ama neden bazı şeylerde olduğu gibi ülkede yine bazı konulara asla dokunulmaz. Hal yasası da bunlardan birisidir mesela.
    Kendi çapımda mücadeleye devam, pes etmek yok. İyiler en az kötüler kadar cesaret sahibi olmalı. Biraz önce yine 2 tane '' yem ilan '' tespit ettim. Aynı resimlerle aynı daireyi aynı tarihte 2 ayrı emlakçı çok farklı fiyatla aynı internet sitesine ( sarı ) koymuş. Birisi 3.100000 diğeri 3.750000 tl.

Şimdi bazıları '' almak zorunda değilsin, sana ne bak geç '' diyecekler. Böyle diye diye ülke siyasetine de karışmayarak depolitize olduk. Sonra eleştirmeye hakkımız olur mu ? Ekran alıntıları ve ilan numaralarını alarak ticaret bakanlığına, reklam kuruluna gönderiyoruz. Cezaları itina ile veriliyor. Vatandaşlık görevi süreklidir.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Dün yaşadığım komik olay ülkenin halinin perişan olduğunu gösterdi.
    İki ayrı emlak sitesinde aynı emlakçının ilanını görerek cazip bulduğum 3190000 tl.olan bir daireyi gezmek için emlakçıyla randevulaştım. Sabah 11 de aradım ve 14 de sitenin girişinde buluşacaktık. Saat 14.45 e kadar gelmeyince telefon ederek beklediğimi söyledim. '' Daire 3600000 tl. oldu '' dedi. Yahu bu nasıl ahlak, madem öyle beni neden bekletiyorsun, aramıyorsun vb. söylenince telefonu kapattı. Sinirle bürosuna gittim.Genç bir adamdı. Patlama noktasında olduğumu görünce '' Abi, biz aramızda bu ilanlara yem diyoruz. 4 milyonluk bir daireye bir kaç arkadaş 3800- 4000 arası yazar. Biri de 3400 yazar, bakarız müşteri kaç lirada aramaya başlıyor diye. '' dedi. Ağzıma geleni söyleyerek ayrıldım ama adamlar kösele olmuş. İş ahlakı, şeref, haysiyet bilmiyorlar.
    Ekran alıntılarıyla ticaret bakanlığına gönderdim. bakalım ne olacak . İnşaat baronları televizyonlara haber adıyla gizli reklam yaptırıyorlar. Şimdi de konut alma zamanı, ilk eve düşük kredi vb. haber pompalayarak fiyatları diri tutmaya çalışıyorlar. Pazarda adam domatesi 5 lira yükseltince kıyamet kopar ama inşaatda her şey serbest ! Ne zaman bir şeyi alma zamanı derseler tersi olur.
    Ülkede her an her şey değişebiliyorken tomarla parayı öküzün boynuzuna takmaya gerek yok. Ederi neyse o kadarı bağlarız.
    Aynısı Bodrum Akyarlar Günbatımı sitesi ilanında bnm başıma geldi.syni sitede 3 farklı olan var 3 farklı emlakcifa aynı fotolarla...yine guvetcinlik bolgesinde Mikail İsimli emlakçı 5250 den kelepir iştah açıcı ilan vermiş ama ev fotoları yok sadece deniz foto koymuş...oraya yakin oturan bir arkadaşı gönderdik eve bakmaya randevuya gelmedi şerefli kochisarli....telefonda fiyat 1 milyon arttı dedi....ilan ditesine şikayet ettim.simdi hiç bir ilanı yok sitede....ytd

4. Afedersiniz, Bodrum'da devremülkü olan var mı? Devremülk satın alma ile ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum. Benim şartlarım gereği Türkiye için en mantıklı tatil formatı devremülk gibi gözüküyor. Bu konuda paylaşacak bir bilginiz veya öneriniz varsa çok müteşekkir olurum.

5. 2020den beri ayni mekanda tuttugum doner endeksi 11 kat artmis.
    Ayni bolgede konut fiyatlari ise 9 kat.
    Ustelik pazarlikla 8 katina cekmek mumkun.

6. https://www.hepsiemlak.com/balikesir...ire/143890-125 Bu ilanda bina 5 yaşında

https://www.hepsiemlak.com/balikesir...aire/143890-64 Bunda ise 7 yaşında yazıyor.

Aynı emlak ofisi, aynı şahıs tarafından aynı sitede girilen aynı fotoğraflarla aynı daire hakkında yazılanlar ortada.... Şimdi bu emlakçı ile alışveriş yapılır mı ? Yapanın sorunu der geçerim diyenlere hee hee deriz.

Bazen adalet adliye saraylarına bırakılmadan ; bu şekilde açık seçik ortada olan suçlar için ilgili kurumca yerine getirilmeli. İtirazlar adliyeye yapılmalı. Bu emlakçının yetki belgesi iptal edilmeli.

8. benim sahsi tecrubem ev fiyatlari hala artiyor. Izmir icin buna kesin bilgi diyebilirim obur sehirleri bilemem

Anlamadigim sey hickimse konut kredisi alamadigi halde nasil artiyor. Orasini cozemedim. herkeste nakit parami var?

Sayfa 384/468 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •