günaydın iyi haftalar
günaydın iyi haftalar
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 'Narin Güran cinayeti soruşturmasıyla ilgili Diyarbakır 5'inci Sulh Ceza Hakimliği'nin verdiği yayın yasağının kaldırılması kararı resmi internet sitemizde yayımlanmıştır' açıklamasında bulundu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Apple yeni ürünlerini tanıttı ..
iPhone 16 256 gb Türkiye’de 64999, IPhone 16 Plus 256 gb 73999 tl
iPhone 16 Pro 256 gb Türkiye’de 82.999 tl , iPhone 16 pro max 256 gb 99.999 TL ‘den 13 Eylülden itibaren satışa çıkacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
iPhone 16 Pro max 1 tb Türkiye’de 119.999 TL’den satılacak ..
Alt tarafı bir telefon,bu telefonlan ne yapılır,çoğunlukla alo denilir,internete girilir,bide foto ve video çekilir,üstelik çoğunluğu bunu bile doğru dürüst yapamıyor,yani çekmesini bilmiyor,diğer telefonlarda aynisini yapıyor,özellikle çok para,marka değeri olduğu için alıyorlar,insanlık markayı ne yapsın ne işine yararki yeterki sükse olsun...zaten alt model telefonlara güncelleme vermiyorlar telefona firması gönderdiği sinyallerlen donmasına sebep oluyorlar,aynen sistemini korumak için virüs sistemi yüklersin,kullanım günü bittiğinde o yüklediğin sistem virüs gibi çalışır sistemini kullanmaz hale getiir,sebep tekrar alsınlar amacı taşır aynen hepsi böyle,çıktığı yol kapitalist sömürü sistemi, elektronik sanayisinin hepside böyle,demode olsun çöp olsun amaç,bende devamlı mal pazalıyarak daha fazla kazanayım hırsı yeni model altında,oysaki çok basit bunun önüne geçmek için,desteklerini verseler cihazı devamlı yani olur tekrar almasınada gerek olmaz,gerçekten yazık insanlık için,yapay zeka çıktı,bu devreler herşeyi yapabilir anlamında telefonunda,yada cihazında devamlı dğişiklik yapma kapasitesine sahip olacak ileride,yani eski teknoloji diye bir şey kalmıyacak her zaman yenillenecek,tabiki bu durum üretici firmaların işine gelmeyecek dünyada sömürü düzeni devam edecek,çünkü sistem bu,insanlığın acgözlülüğü,çünkü bünyesinde mevcuttur...
Yer İmleri