Sayfa 201/998 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yandı gülüm keten helva. halbuki saatlikler epey umut vermişti. bugün de bamya.
    el turco,

bugun badem bofası dolar bazlı panik butonuna basılmaması için destek verdi ama teb geldi satışa dediğim gibi hsbc satışıda güçlüydü.Yeni bir dip daha yaptıracaklar dünden beri bunu düşünüyorum.
    globale dikkat edin geçen paylaştığım grafa.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    el turco,

bugun badem bofası dolar bazlı panik butonuna basılmaması için destek verdi ama teb geldi satışa dediğim gibi hsbc satışıda güçlüydü.Yeni bir dip daha yaptıracaklar dünden beri bunu düşünüyorum.
    globale dikkat edin geçen paylaştığım grafa.
    kolay gelsin
    evet maşallah güzel dayak yiyoruz ama majör güçlü bir bozulma olmadan bu kısım bence zor. çok fazla aşağı marj var mı? bence soru işareti.

ha yukarı gitsek eski zirveyi deler mi? 10-15 bilanço düzgün gelse olabilir. o da zor.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstad ortama duruma göre işte. kafana göre kendi başına keyfe keder takılıyorsan çokta fark etmez bence birer tane çeşit yap gitsin derim

ama yeşilinde tadına bir bak. tuborgdan sonra. herkesin ağız tadı başka. illa net şu diyemem.

bu zamana kadar tuborgsa tuborg devamke..

bende kaçar.. acıktım
    yaw ben bira içmiyorum dedim ya gazlı ,çok icabederse bira sözkonusu olursa tecrübeli bira içicisi olarak ne içelim babındaydı
    benim içkim viski
    yemeklende rakı

hadi afiyet olsun

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    evet maşallah güzel dayak yiyoruz ama majör güçlü bir bozulma olmadan bu kısım bence zor. çok fazla aşağı marj var mı? bence soru işareti.

ha yukarı gitsek eski zirveyi deler mi? 10-15 bilanço düzgün gelse olabilir. o da zor.
    Bozma moralini
    Simsek var nese ki

5. 10.09.2024 Salı

XU030YVADE , 10967.00-11235.00 gördü 11024.00(uzlaşma 11035.00) kapattı. -%1.22

Alemin şorterlerine bir tebrik daha
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bozma moralini
    Simsek var nese ki
    maşallah her şeyimiz var. neye morellerimi bozayım. keyfime bakıyom.

din tüccarımız var,
    ırk tüccarımız var,

eee? tüccarların atası sülo ne demiş? sorunları sorun etmezseniz sorun olmaz.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şu alemde benim açımdan isabetli öngörüsü olan 2 kişi vardı.ALİ ve İSMAİL....

Son hareketlerde onlar da yanıldı.

BORSAYI BİLEN YOK..BU İŞİN OKULU YOK.

-BORSADA HER ZAMAN TEK BAŞINAYIZ

Son 3 yıllık yükseliş bizi çok aldatmış..Artık 2020 öncesi kurallar geçerli...

8. https://www.hisse.net/topluluk/showt...51#post6887451

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku

Yaw bırak Mert abi yahu. Ben sana dedim o kadar catalcaya gelince haber ver oralet soliim diye, yok yan yattı yok çamura battı yaptın
    Ben zamanında ,lastikçi Aycan ın yanındaki et lokantasında rezerve et dedim ve sen o zaman ; abi il dışındayım dedin ..yazılar duruyor haa halen git bak ..

Şindi kim yan yattı kim çamura battı
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 201/998 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •