Sayfa 261/998 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Böylece ENFLASYONU ETKİLEYEN VARLIK ETKİSİ ORTADAN kaybolacak....

İşte bu ulvi gaye için BOFA kullanılıyor

Hem BOFA para kazanacak hem de enflasyona olumlu etki yapılacak...HALKIN-KY nın canı çıksın -kimin umurunda

Kendimden bilirim zarar ettiğimde aldığım domatesin bile hesabını yaparım...Yani BORSA ile varlıklı ve lüks harcama yapan kesimler var..Onların enflasyona etkisi için bu kurum istihdam ediliyor olabilir...ve imtiyazlarla donatılmış bulunuyor...

Sonuç; ARABA-BORSA-EV FİYATLARI vs... DÜŞER-REEL OLARAK DEĞER KAYBEDERSE, VARLIK ETKİSİ AZALIR...

Bence oyun bu...

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    D83 abi tamamen aynı şekilde düşünüyorum sizinle. Standart bir çalışması var. Planlı olabilir. Çünkü borsadan çıkacak asalak paranın başına bela olmasın diye mi yapıyor bilmiyorum ama herkesi yatırımcı yapacaklar uzun bir süre gibi
    Para
    Dehşet para kazanıyorlar
    Yatayda da dediğin kitlemeyi yaparlar
    Vurdukça vururuyorlar
    Bunu tek amacı daha çok para kazanmalarını

Aciga satışı herkese açsalar bu kaynakları gider
    Tek başına yedikleri için herkese acmiyorlar
    Endeks 1 hisse 3 4 düşüyor bu net herkes görüyor
    Bunun nedeni tek satıcı olması
    Herkes açık yapsa hisseler dağılmaz bu kdr hacımsız

Yabancının borsaya girmemesinin tek nedeni de bu

3. Toaso alıp sattığım bir kağıt değil çok düştüğü için takasa bakayım dedim. Emeklilik fonu ve yatırım fonları 8 milyon hisseyi 280-350 aralığından almış ve buraya kadar da zararına satmış diyeceğim ama ikisinin elinde bofa kadar mal var daha. Borsayı yükseltirken bunun gibi kağıtları kullandılar şimdi de satıyorlar. Bunu bilinçli bir şekilde mi yapıyorlar orasını bilemem

4. Plan şu olabilir Ayasofya abi, hep bahsediyorsun ya afrikaya sekiz işçisi aradıklarını, burdan afrigaya bi gamyon işci topluy herif kölelik sistem için start vermiş olabilebilür mü
    Hamdım Piştim Yandım

VİOP30 günlük, İş yatırım sembolikte olsa bu vadede ilk kez short azaltmış, maliyetlere baktığımızda İş Yatırım karda oturuyor, daha fazla longer batırmakta isteyebilir, karını realize etmekte isteyebilir, 2. ihtimali tercih ederse piyasaya tepki gelebilir ama bu sınırlı olur gibi, nitekim bu short pozisyonu kapatmak çok kolay olmayacaktır!

VİOP30 toplam, diğer long 92 binden 84 bine düşmüş, birileri teminatı tamamlayamayıp kol kesmiş olmalı!

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Plan şu olabilir Ayasofya abi, hep bahsediyorsun ya afrikaya sekiz işçisi aradıklarını, burdan afrigaya bi gamyon işci topluy herif kölelik sistem için start vermiş olabilebilür mü
    Reisim hünkârım senin petoşun temmuz Eylül arası takasinda ki görüntü bofa iş ve cümle sukelası tecavüz etmeye kalkmış emeklilik fonları yatırım fonları ve yatırım finansman 130 milyon lot alarak buna mani olmuşlar. Muhtemelen endeks mühendisliği için lazım oldu. Hiç baktın mı takasa dediğim tarihleri baz alarak

8. Böyük kağıtların düşerken takası nasıl olmuş bakıyorum. Tüpraş da temmuz Eylül arası bofa ve doyce bank ikisi tek başına 35 milyon lot satmış cümle sukela da almış

Sayfa 261/998 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •