Bir Japon iþadamý ülkesinde yatýrým için kredi kullansa 4 yýlda %1 faiz öderken bizim ülkede bir yýlda %50 den fazla faiz ödüyor. Bence iþin özeti bu.
Bir Japon iþadamý ülkesinde yatýrým için kredi kullansa 4 yýlda %1 faiz öderken bizim ülkede bir yýlda %50 den fazla faiz ödüyor. Bence iþin özeti bu.
Daha mal çýkamazlar diyorsunuz yahu pes yani, vicente baþkan ne diyor bi okuyun. Herif açýða satýp geçiyor, mal satma düþüncesi yok, amacý sunni fiyatý indirip hissedekileri pert etmek
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Ýyi ki öyle.
Bir Türk yatýrým için kredi alsa gidip döviz alýr, faize yatýrýr vb.
Bir Japonun öyle yapma ihtimali var mýdýr sizce?
6 Þubat depreminden sonra bir Japon deprem uzmanýna sordular televizyonda. Binada eksik demir kullanmanýn cezasý nedir Japonya'da diye. Adam anlamadý soruyu. Çünkü Japonya'da böyle birþeyin olma olasýlýðý yokmuþ, böyle birþeyin yapýldýðý tahayyül bile edilemezmiþ.
Bir Japonla bizi kýyaslamanýz bile þahsen benim gururumu okþadý. Ama maalesef ki artýk onlarla ayný kategoride görülmüyoruz.
Bist 800 e kdr düþsün hergun 2 milyar satar
Tüm hisseler kendi gibi kullanýyor
Ya o deðil de biz de bademlerden olalým
Biz le de 3 5 virman gelsin
10 numara iþ dünyanýn en güzel kazancý
Bozkurt düþünsene tüm forumun malý sana virmanlaniyor herguj çakýyorsun binlerce lotu aksam paraný alýp gidiyorsun
Sýfýr para sýfýr risk
Yok mu tanýdýk biz de girelim bu tarikata![]()
uzun zamandýr tuttuðum shortlarýmý kapanýþ itibariyle kapatýp long açtým endeksin buradan döneceðini düþünüyorum.x100:94130
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðil þahsi görüþlerimdir...
twitter: @harputlu00023
Yer Ýmleri