Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Endeskten emin olsam LEŞ FİYATA gelmiş hisseleri alacağım da...SP VE BIST100 den emin olamıyorum..
Kanımca 30 gün içinde güzel , ORTA VADELİ alım yerleri gelecek.(olası dip ve tarihi konusunda bir tahminim var)
Öyle güzel hisseler var ki konjonktör uygun olmadığından tarihi diplerde..üstelik GÜÇLÜ SAHİPLİKLERİ var..
BALIK-KARINCA olayı..zamanı gelince bu ölülerden ralli beklerim.
12*13*14 numara alım için uygundur...![]()
Blombergde Marbaşın elemanı
buralar maliyetlenme için güzel yerler derken
hemen ardından yabancının gelmediği borsanın yükselmesi çok zor diyebiliyor ,ve mealen ekonomi programının değerinin anlaşılmasıyla birgün mutlaka gelecektir diyor , konuşmalarından yakalayabildiğim kadarıyla
yani buralardan alıp hammaliyeye başlayın 3 vakte kadar yatırım yapılabilir seviyeye geldiğimizde meyvelerini yiyeceksiniz gibi anladım
tabi burda 3 vakte kadar zaman dilimi olarak nereye tekabül ediyor orayı iyi tespit etmek lazım
Bende dinledim kahvemi içerken güldürdü benien hoşuma gideni yayının heyacanıyla rakam aklıma gelmiyor demeseydi diğeride pıst 100 için tl bazlı 200 günlük ortalama altında kapanış beklemiyoruz deyip altında kapanışlarla ilgili çalışmamız yok demesi
dip not .burdan teknik analizle uğraşan yeni arkadaşlar graflara dolar bazlı bakın pıst 100 200 günlük dolar bazlı ortalaması 2.95 lerde buranın altına stoplos koyardınız şimdi nerde 2.77 tl bakan 200 kolluyor altında daha çok panik yaratılır buda onların istediği psikolojinizi bozar.
13.5 sene psikolojik tedavi görüp hocasını tedavi etmiş kişi olarak yazıyorumşimdi rakı masasında yemeklerde hoca bana gülüyor nerden nereye diye
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
10881...........bu sefer Long.........
Yer İmleri