Originally Posted by
indregandi
14 ekimden itibaren
geneli 41 hafta sürecek baskılı piyasalar var,..yani short ağırlıklı geçecek, arada longlarda var ama genel shortu bozmayacak tarzdan,
bu 41 hafta bitiminden sonra 14-15 hafta sertlik derecesi yüksek son bir long period olacak,..
41 haftada herkes baskıyı o kadar benimseyecekki, bu 14 -15 hafta sürecek longa ne oluyor lem diyecek, o cinsten,
sonrasında 3 ekimde ben ayı crash bekliyorum,....uzun sürecek bu ayı crash periodu,..2008 crisi gibi,..
bunun sp 500 den yapıyorum, bunu belirtirim,
şu an 9L deyiz,...SP toparlar ve biz buna uymuyorsak, yani ana kasaya karşı geliyorsak özelimiz var demektir,
bu erken seçimden başkası olamaz,
ara işarette son bir önümüzde Fed/FOMC bakacağız ve sonrasında 41 hafta yaşayacağız, baskılı,..shorttumsu,..ama ayı değil,..
son ra 14-15 hafta long gelecek,
ve sonra 3 ekim 2025 te ayı başlayacak, benim proceksiyon bu şekil,
biz şu anda 9L de yiz ve SP ye uymuyoruz, SP yükselen devam ederse bu netleşecek, uyumsuzluk,..
bu nedenle bunun altında buzağı aramak en doğal hakkımız ve en mantıklısı erken seçim için yapılan zorlamalar,..
3 ekim 2025 bu günden gözüken,..ama SP transpoze yapıyor, yani bir düzlem siliyor yeni düzlem başlatıyor,....bu olursa o ozaman hesaba katılır,...
ben 2009 martından beri bir kaç defa SP nin değişen global şartlara göre gemisini yürttüğünü gözlemledim,...
Yer İmleri