Sayfa 297/998 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop LIX

1. Haydi palişkooom uçur artık da ..perişan ettin ..

10681.00
    Hayat hoş gerisi boş

spot 100 ü 9270 kurtarırmı bilmiyorum ama

9210 de bir çızgı var.. gelmişken orayıda görelim deyebilürler

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ülkede böyle yurt dışında üçer beşer ev alabilecek zenginlikte kimler var söylemeye gerek yok...

siyasal islamcılar hep şeriat islami yönetimi savunur ama ev almaya gelince ingiltere amerika gibi gavur yönetimlerinin oldugu yeri seçer...

alsanzza kardeşim arabistandan irandan ne işiniz var kilise çanlarının çaldıgı yerde?

ne kadar tezat değilmi? imam hatip imam hatip diye savunup iş kendi çocuklarını okutmaya gelince kanadaya amerikaya gönderirler..
    asla islama ve müslümanlıga söylemim yokken abka gelip sataşıyor...

işi halife dönemine götürüyor...

ya kardeşim ben günümüzdeki islamı siyasi malzeme yapıp ondan hak devşirenlere konuşuyorum..

nedense hemen zıplıyor niye bunlara laf söylenince sen zıplıyorsun...

tek bir açıklaması olabilir sende onlardansın...

hem cumaya giderim gitmem sanane... nefes alan her canlıyla kavga ediyorsun...

kimse sana bişey söylemezken hemen atlıyorsun...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    30 endeks 200 günlüğe değdi
    Cesede tekme atmanın daha fazla anlamı yok
    Burdan kalkmalı piyasa
    Batik turk borsaninin batik şirketlerinin alayini longladim
    Fiyata bakmaksızın
    Leş sasa yi bile longladim
    Hayırlısı bakalim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hisse aldım battım demiyoda, gelmiş bana çemkiriyor
    Boşver Bozkurt sen bak işine sıkma canını
    sabah marbaşın elemanı Blombergde endex güzelliyordu , twetr vs geçtim bir ton mecra var

gidişatı okuyamayanların klasık öfke nöbetleri

Burda 300- 500 hadi 1000

bunlarlamı endex yönlenecek

6.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Bugün endeks devre keser mi acep?
    Bank of Ensar tekrar alım tarafına geçti.
    Piyasa dansöz oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    14 ekimden itibaren

geneli 41 hafta sürecek baskılı piyasalar var,..yani short ağırlıklı geçecek, arada longlarda var ama genel shortu bozmayacak tarzdan,
    bu 41 hafta bitiminden sonra 14-15 hafta sertlik derecesi yüksek son bir long period olacak,..
    41 haftada herkes baskıyı o kadar benimseyecekki, bu 14 -15 hafta sürecek longa ne oluyor lem diyecek, o cinsten,
    sonrasında 3 ekimde ben ayı crash bekliyorum,....uzun sürecek bu ayı crash periodu,..2008 crisi gibi,..

bunun sp 500 den yapıyorum, bunu belirtirim,
    şu an 9L deyiz,...SP toparlar ve biz buna uymuyorsak, yani ana kasaya karşı geliyorsak özelimiz var demektir,

bu erken seçimden başkası olamaz,
    ara işarette son bir önümüzde Fed/FOMC bakacağız ve sonrasında 41 hafta yaşayacağız, baskılı,..shorttumsu,..ama ayı değil,..

son ra 14-15 hafta long gelecek,
    ve sonra 3 ekim 2025 te ayı başlayacak, benim proceksiyon bu şekil,

biz şu anda 9L de yiz ve SP ye uymuyoruz, SP yükselen devam ederse bu netleşecek, uyumsuzluk,..
    bu nedenle bunun altında buzağı aramak en doğal hakkımız ve en mantıklısı erken seçim için yapılan zorlamalar,..

3 ekim 2025 bu günden gözüken,..ama SP transpoze yapıyor, yani bir düzlem siliyor yeni düzlem başlatıyor,....bu olursa o ozaman hesaba katılır,...

ben 2009 martından beri bir kaç defa SP nin değişen global şartlara göre gemisini yürttüğünü gözlemledim,...
    burada istatistik ekonomi, şu bu yok ve uymaz,...adam gidecek yolu varsa gider yoksa düğmeye basar, reset eder,...

tamamen siyasettir, siyaset yol açar, ekonomi tamamlar,..tr de şu anda siyaset tıkandı, dışarısı bu şekil düşünüyor ve içeriyi zorluyor,...

istenen ABD seçimleri sonrasında Tr nin erken seçim yaşaması,..

içerde iktidar bunu gördüğünden topu taca Bricse attı,.....ve muhtemelen Bricste halen karar vermişte değiller,...

çünkü Tr nin Bricsini Rusya açıkladı,..burası sadece öksürdü,..

bnir öncesi Suriye Esad dı,...

bunların her ikiisnide ratingler denk geldi ve görünümü sınıfta bıraktılar,..

son olarak Putin 4 su_35 eşliğinde Tr ziyareti yapmayı planlıyor,..nato sahasına,

bunlara elbbette borsanın bir iki çift lafı olacak,..onlarda basıyorlar aşağı,

hem Brics ve Puitini satıyorlar, hem erken seçimi
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    ülkede bişeyler olacak ama ne onların bildiği bizim bilmediğimiz ne olabilir ? Savaş mı çıkacak şimşek mi istifa edecek şeriat mı gelecek ne amk ne?

ulu büyük reis....güdebülüğ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sayfa 297/998 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •