Sayfa 504/583 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Bilanço öncesi son alımlarıda yaptım...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2. yarın tcell bilançosu geliyor. pazarteside ttkom yollayacak. gelecek bilançolar malumun ilanı olacak. her bilançoda gelirler yükselecek.

3. Türkiye Varlık Fonu (TVF), BAE'nin Dubai ve Abu Dabi şehirlerinde 12-13 Eylül tarihinde yatırımcılarla görüşme düzenleyecek.

TVF’nin bünyesinde Kardemir Çelik, Turkcell, Türk Telekom, Eti Maden, Türk Hava Yolları gibi kamu şirketleri yer alıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Türkiye Varlık Fonu (TVF), BAE'nin Dubai ve Abu Dabi şehirlerinde 12-13 Eylül tarihinde yatırımcılarla görüşme düzenleyecek.

TVF’nin bünyesinde Kardemir Çelik, Turkcell, Türk Telekom, Eti Maden, Türk Hava Yolları gibi kamu şirketleri yer alıyor.
    Emeklilik fonları niyeti bozmuş. İş üzerinden satış yapılıyor.
    Güya yabancı adı adı altında alanda aynı el olmalı. Daha öncede yabancı 30 larda satarken bunlar alıyordu. Danışıklı bir dövüş var aradaki tokatladiklari ceplerine kalır.

5. İş in içinde iş var, gazlamak yerine kosteklemek NIYE

6. Anlaşıldı, türkcel bilanço bir kulağa uflendi,
    O öyleyse tt de öyle gelebilir, fırsatı fegerlendirelim. Sonra düşünürüz. İstediğim yerden alır satarım. Var mı ya bakan misali.

7. Tcell bilançosu iyi. Henüz faturalara yapılan zamlar bilançolara yansımamış. 9 ve 12 aylıklarda asıl gelir artışlarını görürüz. Önümüzdeki 1 yılda bilançolar katlayarak gelecek. Enflasyonun verdiği zararı düzeltmeye ve hakettiği yere gitmeye başlayacaklar..malesef dolar kur atağından ve enflasyondan en olumsuz etkilenen şirketden oldu iletişim. Hala borsa rallisinde en geriden gelen ucuz kalmış şirketler bunlar...

8.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Tcell bilançosu iyi. Henüz faturalara yapılan zamlar bilançolara yansımamış. 9 ve 12 aylıklarda asıl gelir artışlarını görürüz. Önümüzdeki 1 yılda bilançolar katlayarak gelecek. Enflasyonun verdiği zararı düzeltmeye ve hakettiği yere gitmeye başlayacaklar..malesef dolar kur atağından ve enflasyondan en olumsuz etkilenen şirketden oldu iletişim. Hala borsa rallisinde en geriden gelen ucuz kalmış şirketler bunlar...
    Tcell'de Gsm faturaları yuksek diye abone kaybetmiş gibi görünüyor. O aboneler muhtemrlen Telrkom ve Vodafone'na geçti.

Sayfa 504/583 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •