Endeksin dün sert düþmesi palavraydý hiçbir dünya borsasý savas nedeniyle böyle düþmedi..
Telekomda da , ortak fiber hattý haberi hisseyi baskýlsyýp toplamak için ortaya atýldý bence.
Endeksin dün sert düþmesi palavraydý hiçbir dünya borsasý savas nedeniyle böyle düþmedi..
Telekomda da , ortak fiber hattý haberi hisseyi baskýlsyýp toplamak için ortaya atýldý bence.
65-70 olurduk bence. Tam iþler yoluna girmiþti.piyasanýn en iyi bilançolarý geliyordu. Asýl zamlý bilançolar önümüzdeki 2-3 çeyrekte gelecekti.....
Neyse rüyamda amerikada uçsuz bucaksýz bir karpuz tarlasý gördüm.traktörle ilerliyorduk tam 40 km boyunca hep karpuzdu...hayýrlara vesile olsun...
yazdýklarým yatýrým tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Halka acýklýk % 13, varlýk fonu & hazinede %87 var.. Devlet kendi malýnýn düþmaný ise bilemem. Þuan telekom yönetim kurulu baþkaný M.Þimþek'in yardýmcýsý, yani yönetim artýk hazine'de çünkü çoðunluk hisse varlýk fonunda olsa da telekomun imtiyaz lý hisseleri hazinede diye biliyorum.
47 geçse fena olmaz, hep takýldýðý yer.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Teknikçimiz sayýn esozcan bugun grafik atmadýðýna göre satmýþ olabilir. Asparagas ortak fiber haberi ile insanlarýn satmalarýna sebep oldular maalesef.
Yer Ýmleri