Sayfa 351/373 İlkİlk ... 251301341349350351352353361 ... SonSon
Arama sonucu : 2980 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Kar rakamına gelince 7 milyar Tl piyasa değerinden işlem gören EGGUB kadar kâr elde etmişiz...Bizimkisinin şu anki piyasa değeri 2.9 milyar Tl...Sadece halihazır kömür maden varlığı 1.7 milyar Tl... Nerde bunun arsaları, gayrimenkulleri, boksit sahası...

Ben böyle işin ta...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Kar rakamına gelince 7 milyar Tl piyasa değerinden işlem gören EGGUB kadar kâr elde etmişiz...Bizimkisinin şu anki piyasa değeri 2.9 milyar Tl...Sadece halihazır kömür maden varlığı 1.7 milyar Tl... Nerde bunun arsaları, gayrimenkulleri, boksit sahası...

Ben böyle işin ta...
    hocam zaten bilancodan bir beklentimiz yoktu, formalite bana gore.

maden sahasi icin sondaj yaptirdin ve detayli veri var elinde, buna gore maden sahasinin degeri neden yeniden hesaplanmaz

arsalar ve diger duran varliklarinin degerleri enflasyon nedeniyle cok cok artti ama onlara da yeniden degerleme yaptirmiyorlar

amac kendi istedikleri zamana kadar sirketin defter degerini dusuk gostermek

neyse yaw, bunlar beni etkilemez aksine motive eder. otturecegim hepsini.

dun okadar zorladi ama indiremedi kagidi 20 nin altina.

3.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    maden sahasi icin sondaj yaptirdin ve detayli veri var elinde, buna gore maden sahasinin degeri neden yeniden hesaplanmaz
    Rapor bilanço dönemi sonrası geldi üstadım...Ama diğer varlıkların değerlemesi ile ilgili tespitlerine sonuna kadar katılıyorum...Şirketin varlığını yatırımcılardan gizlemek kime ne kazandırıyor anlamamışımdır...Çökerler diye mi korkuyorlar acaba ?

4. Bu arada hatırlatırım, sadece dekapaj, sondaj felan değil; bu yıl 180 milyon Tl geçen yıl 150 milyon Tl temettü verdi şirketimiz...Sermayesi 148 milyon Tl....

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şirketin varlığını yatırımcılardan gizlemek kime ne kazandırıyor
    haklisin, rapor bilanco sonrasi geldi bakalim 09/24 te gorecek miyiz?

cevap bence hayir

ucuzdan mal toplamak, siyasal konjonktur uygun olana kadar tahtayi baskilamak vb. geliyor aklima

6.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    haklisin, rapor bilanco sonrasi geldi bakalim 09/24 te gorecek miyiz?

cevap bence hayir

ucuzdan mal toplamak, siyasal konjonktur uygun olana kadar tahtayi baskilamak vb. geliyor aklima
    Üstadım zaten göz var nizam var...Şu an bile 1.7 milyar Tl'lik bir varlık orada öylece duruyor, piyasa değeri ortada...Daha ne baskısı Allahaşkına...Diğerlerini geçtim, Ceyhan arsasının 1 tık üstü fiyatlamalardayız yahu...

7. adam bilancoyu acilista cok iyi kullandi, bir turlu kiramadigi 19.50 nn altindan acti

helal olsun, hakkini yiyemeyecegim

sirket esas faliyetini yapmazsa; yapacak isi olmayan sirket yoneticileri de borsaci olur, ne olacakti

bu fiyatlar benim icin bulunmaz firsat, tesekkur ediyorum kendilerine
    Son düzenleme : Vob24; 13-09-2024 saat: 10:30.

8. Midem bulanmadı desem yalan olur üstadım...Yani, bu tahtacı konusunu çözmek zor, hep dedim içeriden birileri olmadan bütün bunlara cesaret edemezler...

Sayfa 351/373 İlkİlk ... 251301341349350351352353361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •