Hayat hoş gerisi boş
https://www.hisse.net/topluluk/showt...87#post6890087
Tüm dostlarıma huzurlu bir hafta sonu dilerim
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 120 kişi okumaktadır. (19 üye ve 101 ziyaretçi)
mert45, alpaykaptan+, AmigoOrhan, Ayasofya 2005+, Calibra, Der Lehrer, el turco+, guerra+, guneyka, Göktürk, Hobyar Dede, HURKUŞ, INVENTOR, kiraz, NKN, pisyedili01+, pit+, snob77, TOKATYILDIZI470+
Hayat hoş gerisi boş
Tuborg elinde olan var mı
İnanılmaz bir bilanço atti
paragözü çağırın. gelsin ekranlara baksın.
sonra da dehleyin gitsin![]()
audentes Fortuna iuvat
Şimdi elemanın bir tanesi bulut bey malsızmı kaldın diye msj atmış msk kutusu dolu
ha borsa olarak söylüyorsan kardeşim malım yok ama sanal alem olarak söylüyorsun senin gibi MAL lar çıkıyor.
bak üşenmeden cvp veriyor neden mal olduğum için bulut bey beni es geçti deme diye
madem birşeyler öğrenmek istiyorsan önce efendi gibi sor %40 gram altındayım 2022 ortasından beri pıst 100 3.44 gördüğünde madem beni takip ediyorsun buradada var yorumum ykbnk satış haberinin olduğu gün bütün portföy kapatıldı o zamandan beri %25 +10 yaptık burayı yani %35 çıkardım para piyasası fonunda hiç kafamı yormadan günlük 7.000 tl yazıyor.%25 nakit var onlada arda alsat veya başka hikayeler yapıyoruz.Mutlu oldunmu şimdi soru şu benim paramdan sanane öğrendin ne geçti eline bak bu bir dersdir .Sen kendi cebine girene çıkana bak
Birde ne sormuşun ne zaman pozisyon açıcağımıgenç kardeşsin belli istediğim banta geldiğinde şuanki hareketlerin benim için anlamı yok dün yazdıklarımı oku , daha kapsamlı graflı hafta sonu veya önümüzdeki hafta yorumlarım sıkıntı yapma sen beni düşünme şifre SANDALYE
![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri