Hayat hoþ gerisi boþ
https://www.hisse.net/topluluk/showt...87#post6890087
Tüm dostlarýma huzurlu bir hafta sonu dilerim
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 120 kiþi okumaktadýr. (19 üye ve 101 ziyaretçi)
mert45, alpaykaptan+, AmigoOrhan, Ayasofya 2005+, Calibra, Der Lehrer, el turco+, guerra+, guneyka, Göktürk, Hobyar Dede, HURKUÞ, INVENTOR, kiraz, NKN, pisyedili01+, pit+, snob77, TOKATYILDIZI470+
Hayat hoþ gerisi boþ
Tuborg elinde olan var mý
Ýnanýlmaz bir bilanço atti
paragözü çaðýrýn. gelsin ekranlara baksýn.
sonra da dehleyin gitsin![]()
audentes Fortuna iuvat
Þimdi elemanýn bir tanesi bulut bey malsýzmý kaldýn diye msj atmýþ msk kutusu dolu
ha borsa olarak söylüyorsan kardeþim malým yok ama sanal alem olarak söylüyorsun senin gibi MAL lar çýkýyor.
bak üþenmeden cvp veriyor neden mal olduðum için bulut bey beni es geçti deme diye
madem birþeyler öðrenmek istiyorsan önce efendi gibi sor %40 gram altýndayým 2022 ortasýndan beri pýst 100 3.44 gördüðünde madem beni takip ediyorsun buradada var yorumum ykbnk satýþ haberinin olduðu gün bütün portföy kapatýldý o zamandan beri %25 +10 yaptýk burayý yani %35 çýkardým para piyasasý fonunda hiç kafamý yormadan günlük 7.000 tl yazýyor.%25 nakit var onlada arda alsat veya baþka hikayeler yapýyoruz.Mutlu oldunmu þimdi soru þu benim paramdan sanane öðrendin ne geçti eline bak bu bir dersdir .Sen kendi cebine girene çýkana bak
Birde ne sormuþun ne zaman pozisyon açýcaðýmýgenç kardeþsin belli istediðim banta geldiðinde þuanki hareketlerin benim için anlamý yok dün yazdýklarýmý oku , daha kapsamlý graflý hafta sonu veya önümüzdeki hafta yorumlarým sýkýntý yapma sen beni düþünme þifre SANDALYE
![]()
Yer Ýmleri