Sayfa 235/367 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 2935 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Benim için her fikir değerlidir sayın underground, keşke herkes sizin gibi burada fikirler paylaşsa bizlerde faydalanırız.inşallah her şey gönlünüzce olur. Buradan da takip ederiz.

2. Lütfü hocam iyisindir inşallah, bahçe işleri nasıl gidiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Lütfü hocam iyisindir inşallah, bahçe işleri nasıl gidiyor.
    İyilik hocam çok şükür, sizin keyifler nasıl?

Bahçe işleri öyle yalın ayak gidiyor, bu sene bizim bahçelerin pek performansı yok, hesap etsek kökü zarar yazar ama uğraş oluyor bir kaç bir şey ekiyoruz

Tek karı ne yediğimizi biliyoruz o kadar (:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    İyilik hocam çok şükür, sizin keyifler nasıl?

Bahçe işleri öyle yalın ayak gidiyor, bu sene bizim bahçelerin pek performansı yok, hesap etsek kökü zarar yazar ama uğraş oluyor bir kaç bir şey ekiyoruz

Tek karı ne yediğimizi biliyoruz o kadar (:

Bu zamanda en büyük kazanç:

- Ne yediğini, ne içtiğini bilebilmektir...!!!

Allah kolaylık versin. Mahsulün bol, sağlığın dâim olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu zamanda en büyük kazanç:

- Ne yediğini, ne içtiğini bilebilmektir...!!!

Allah kolaylık versin. Mahsulün bol, sağlığın dâim olsun inşaAllah...
    Sağolun hocam, amin cümlemizin inşallah, sağlık zaten her şeyin başı, Allah kimseyi hastanelere düşürmesin...

Yediğimiz gıdanın belki kabaca %50 sini kendim yetiştirdiğim oluyordur tabi bazı dönemlerde daha az bazı dönemlerde daha çokta oluyordur, ama yetiştirme maliyeti piyasa fiyatlarının çok üzerinde oluyor, hatta bir kaç sene önce etlik piliç yetiştirip kabaca hesap etmiştim market fiyatı 9 TL olan ürünün bana maliyeti 50 TL civarında olmuştu (adamlar yemi çok daha ucuza mal ediyor, yetiştirme koşulları çok daha kontrollü ve kapalı bir ortamda olduğu için kayıp oranı çok düşük, piyasada bize sattıkları civcivler daha düşük kalite anaçlara ait, ve burada yazmayacağım bir kaç sebepten dolayı benim maliyet 5 kat fazla oldu ama sonrasında neredeyse köy tavuğu kalitesine yakın üretim yapmıştım, tabi çok uğraş istiyor, bir kaç senedir tarla işleri var diye etlik civciv almıyorum, sadece kendi tavuklarımın çıkardığı civcivlere bakıyorum . )
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. Bırak pahalı olsun hocam en azından ne yediğini biliyorsun aynen devam.

7. BIST/100 10.100 - 10.200 yukarı geçilmeden olmaz bu işler.

8. PKART tepeden %50 düştü buralardan tepki vermesi gerekir.

Sayfa 235/367 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •