Sayfa 141/470 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3755 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık bakanlığı : Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu 2’si ağır olmak üzere 21 kişi yaralanmıştır.

Yaralılarımızın tedavisi hastanelerde devam etmektedir. Vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.
    Füze atılmış gibi.

Geçmiş olsun.

Vefat edenlere yakınlarına baş sağlığı dilerim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,083
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Füze atılmış gibi.

Geçmiş olsun.

Vefat edenlere yakınlarına baş sağlığı dilerim.
    Çok kötü çalışanıda vardı,neyse geçmiş olsun diyeceğim ama malda canın yongası,hem fabrika sahibinin hem çalışanların bakımından

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,083
    Spor hisselerinin hepsi satıcılı,en fazlada TS,adamlar devamlı bedelliye gidiyor hökömette onaylıyor,daha önceki bedelliden gelen paraları ödemediler,iyiki çoğunu 2.70 üstü postalamıştık,bugün %200 bedelliye gitti hisse 1.20 altında,ekmek fiatı bile bundan pahallı yahu,zaten hökömet 2 takımı tutuyor,biri TS,diğeri maşak spor,zat besledi maşağı bizim paramızlan,temennim yerlen yeksan olsun,rum sporda nasibini alsın,çünkü çoğu kırma bunların,sadece %25 kısımları hariç nede olsa eski adı pontus,türkmem çepni boyu emir süleyman vs bunlarlan savaştı devamlı,vakfıkebirlen ordu arası Türklerin bölgesiydi,peşi malum osmanağa çıktı bizim bölgeye onun sayesinde düşman ayağı basmadı,oda yetmedi kurtuluş savaşında baş roldeydi,trabzon doğuda rizeylen batıda yıllarca giresunlan didişti ve halada öyle,benim damatta trabzonlu,onların aileside öyle diyor,sadece kız verdikleri çevreleride pontus artığı,bazen denk geliyoruz atışıyor,bende hain diyorum makineli gibi sıralıyorum kaçıp gidiyor,üstelik Atatürkede hakaret ediyor elimden zor kurtuldu,neyse ayni pontusluğu şimdi borsada yapıyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,083
    Borsaya basıyorlar köteği,2 gün sonra fed toplantısı var 21 cıvarında,sanırım birazda ondan,manilerimin çoğu fonda,sadece borsada %10-15 kısımı var,hiç olmazsa fon garantili her gün getiri sağlıyor,kısa vade en iyisi,öyleya ne olur olmaz bakmışsınız ingiliz süper bono çıkartmış çiller gibi,şu an özal ve çillerin yolundan gidiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,083
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Mr. Şimşek(İngiliz) yeni bir yönetmelik çıkardı! (Neresinden, nasıl çıkardı bilinmiyor?)
    Alışveriş yaptınız, fiş almadan çıktınız, kapıda Maliye Memurları. Size 5 Bin TL Ceza, Esnafa da 5 BİN TL Ceza.

Şimdi İngiliz'e soru soralım;
    Alışveriş yaptığım dükkan sahibi Suriyeli!
    Kayıtlı çalışsa bile, Türk Esnaftan daha az vergi veriyor. Kaldı ki çoğu kaçak çalışıyor. Fiş tabii ki yok!
    Alışverişi yaptım, fiş istedim, adam yok fiş, yallah dedi.
    Çıktım, Maliye Memurları; "Fişi görelim" dediler.
    Fiş vermedi, fiş dedim adam yallah diye kovaladı, dedim!
    Soru şu İngiliz;
    Bana nasıl ceza keseceksiniz? Elbette kesemeyeceksiniz! O zaman vatandaşlara, Suriyeli dükkanlardan alışveriş yapın, onlar daha ucuz mu, diyeceksiniz? Gücünüz Türk Milletine mi yetiyor?
    İngiliz Mehmet, sen gerçekte Suriyeli misin?

https://x.com/rifatserdaroglu/status...076997454?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Taksimde gezelerken bir olaya şahit oldum,oraya hemen polis damladı,zaten devamlı oradalar zatçıklarının emrini bekliyorlar,çünkü gezi onları ifşa ettiği için tekrar olmasın diye polislere nöbet tutturuyor gazaya gitmeyelim diye,neyse,Türk gençleriylen vatanına ihanet etmiş suriler arasında,bizim uşaklar defolun gidin buradan demiş,polis bizimkilere çıkışıyor doğru ifadeye,hain surilere birşey yok siz keyfinize bakın bizim cepten bol kese yiyin misali,öyleya 40 milyar dolar bize bağış yapılmadıya onlara yapıldı,o zaman zalim eseddi,şimdi sisinin eteğini öpme peşinde misali,ama esat uygar insan ve akıllı,şartlarımı yerine getirirsen anca olur diyor

Hazine Maliye Bakanı : Risk primimiz 700’den 270’e düştü.

Bakan Şimşek : Ülkemizin rezervlerini iyileştirdik , dış kırılganlığını azaltmak ana hedefimiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

(Türkiye'nin gri listeden çıkması) Bakan Şimşek: "Ülkemizin itibarı, dış şoklara karşı dayanıklılığı arttı"

Bakan Şimşek : En zorlu dönemi geride bıraktık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bakan Şimşek : Enflasyon en kötü vergidir , enflasyon gelir dağılımını bozuyor , dar gelirliyi olumsuz etkiliyor

Bakan Şimşek : Bir geçim sıkıntısı olduğunun farkındayız .

Sayfa 141/470 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •