Sayfa 621/736 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Teşekkürler, peki siz genelde böyle düşüşlerde pozisyon değiştiriyor musunuz? PPF'nin mevduata göre geriye düştüğü durumlarda mesela?
    Değiştirmiyorum, PPF duraktır. satıp başka fonlara geçmek için kullanıyorum.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Değiştirmiyorum, PPF duraktır. satıp başka fonlara geçmek için kullanıyorum.
    Anladım, yani değişken fon, hisse ağırlıklı fon vs. gibi farklı fonlara geçiş yapıyorsunuz böyle zamanlarda galiba.

3. Merhabalar.
    TLREF her gün kaçta açıklanıyor
    Mesela TLREF'in gidişatına göre aynı gün Aktifbank'ın IDL'si satılıp yerine Nkolay bono alma gibi manevralar yapılabiliyor mu?

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Merhabalar.
    TLREF her gün kaçta açıklanıyor
    Mesela TLREF'in gidişatına göre aynı gün Aktifbank'ın IDL'si satılıp yerine Nkolay bono alma gibi manevralar yapılabiliyor mu?
    16.00 da açıklanıyor

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    16.00 da açıklanıyor
    teşekkürler, o halde TLREF'te gerileme olmuşsa açıklanır açıklanmaz IDL'den hemen çıkıp kalan 1 saat içerisinde nkolay bono almak gibi şeyler yapmak lazım bilmiyorum teknik olarak mümkün mü

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    teşekkürler, o halde TLREF'te gerileme olmuşsa açıklanır açıklanmaz IDL'den hemen çıkıp kalan 1 saat içerisinde nkolay bono almak gibi şeyler yapmak lazım bilmiyorum teknik olarak mümkün mü
    O saatte fonlar alım satıma kapanmış oluyor sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    O saatte fonlar alım satıma kapanmış oluyor sanırım.
    Nkolay uygulamasından IDL 16.30'a kadar işlem görebiliyormuş

8. RPP 0,1036 yani brüt %37 getirmiş bugün.Olağanüstü bir düşüş var getiride.

Sayfa 621/736 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •