2. sınıf, belkide 3.. sınıf lokantaya giriyorsun..
Mükemmel bir ziyafet çekiyorsun..
Sonra, masadan kalkıp, Kasaya uğramadan , çıkıp gidiyorsun..
2. sınıf, belkide 3.. sınıf lokantaya giriyorsun..
Mükemmel bir ziyafet çekiyorsun..
Sonra, masadan kalkıp, Kasaya uğramadan , çıkıp gidiyorsun..
Bofa'nın aylardır bist'te yaptığı bu diyecegim ama
Akenerji basligina yazildigina göre dinçköşklerle bir ilgisi olsa gerek.
Ben bunlarin sülalesiyle.çalistim, yedim içtim. Hesap ödemekle ilgili bir sorunlarini görmedim, ama türk çalışanlara tek kuruş bahşiş verdiklerini de görmedim.
Yıldız pazar hayırlı olsun.
Sıra Bist 100 de
-Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET
Kaldı 22 saat.
-Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET
6 ayda 1.7 milyar zarara 2 tavan yapan batak şirket artık bu haberden sonra kaç tavan çeker allah bilir...
Borsanın çivisi çıktı
15 Ağustos 2018 tarihli ve 30510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Finansal Sektöre Olan Borçların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Yönetmelik, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu geçici madde 32 ve Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması uyarınca, Şirketimiz ile Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. arasında 11.11.2019 tarihinde imzalanmış olan Kredi Sözleşmesi tahtında Şirketimize sağlanmış olan 03.12.2024 vadeli krediler kapsamında, bugün itibariyle 64.299.333,33 ABD doları ve 3.927.948.189,55 Türk Lirası olan toplam borç tutarının yeniden yapılandırılması amacıyla, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ile görüşmelere başlanmıştır.
Saygılarımızla,
Olayın evveliyatı
22.07.2015 tarihli özel durum açıklamamız ile, Şirketimizin ve iştiraklerinin mevcut tüm borçlarının refinansmanı ve vade uzatımını sağlamak üzere Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ile 1.100.000.000 (Birmilyaryüzmilyon) Amerikan Doları'na kadar tutarda bir kredi temini için ön protokol ("Term Sheet") imzalandığı bildirilmiştir.
Bu itibarla, bir yılı anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam 12 yıl vadeli ve bir kısmı TL cinsinden olmak üzere toplam 1,1 milyar Amerikan Doları tutarındaki kredinin sağlanması için, Yapı Kredi Bankası A.Ş. ile Şirketimiz ve Şirketimiz iştiraklerinden Egemer Elektrik Üretim A.Ş. ve Mem Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Kredi Sözleşmesi akdedilmiştir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/469670
2019
https://www.patronlardunyasi.com/ake...masini-istiyor
Akenerji’nin dokuz ayrı elektrik üretim tesisinin *yapılandırılması ve refinansmanı da “Yılın En İyi Yapılandırma Projesi” kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu
Yer İmleri