2. sýnýf, belkide 3.. sýnýf lokantaya giriyorsun..
Mükemmel bir ziyafet çekiyorsun..
Sonra, masadan kalkýp, Kasaya uðramadan , çýkýp gidiyorsun..
2. sýnýf, belkide 3.. sýnýf lokantaya giriyorsun..
Mükemmel bir ziyafet çekiyorsun..
Sonra, masadan kalkýp, Kasaya uðramadan , çýkýp gidiyorsun..
Bofa'nýn aylardýr bist'te yaptýðý bu diyecegim ama
Akenerji basligina yazildigina göre dinçköþklerle bir ilgisi olsa gerek.
Ben bunlarin sülalesiyle.çalistim, yedim içtim. Hesap ödemekle ilgili bir sorunlarini görmedim, ama türk çalýþanlara tek kuruþ bahþiþ verdiklerini de görmedim.
Yýldýz pazar hayýrlý olsun.
Sýra Bist 100 de
-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
Kaldý 22 saat.
-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
6 ayda 1.7 milyar zarara 2 tavan yapan batak þirket artýk bu haberden sonra kaç tavan çeker allah bilir...
Borsanýn çivisi çýktý
15 Aðustos 2018 tarihli ve 30510 sayýlý Resmi Gazete'de yayýmlanarak yürürlüðe giren Finansal Sektöre Olan Borçlarýn Yeniden Yapýlandýrýlmasý Hakkýnda Yönetmelik, 5411 sayýlý Bankacýlýk Kanunu geçici madde 32 ve Finansal Yeniden Yapýlandýrma Çerçeve Anlaþmasý uyarýnca, Þirketimiz ile Yapý ve Kredi Bankasý A.Þ. arasýnda 11.11.2019 tarihinde imzalanmýþ olan Kredi Sözleþmesi tahtýnda Þirketimize saðlanmýþ olan 03.12.2024 vadeli krediler kapsamýnda, bugün itibariyle 64.299.333,33 ABD dolarý ve 3.927.948.189,55 Türk Lirasý olan toplam borç tutarýnýn yeniden yapýlandýrýlmasý amacýyla, Yapý ve Kredi Bankasý A.Þ. ile görüþmelere baþlanmýþtýr.
Saygýlarýmýzla,
Olayýn evveliyatý
22.07.2015 tarihli özel durum açýklamamýz ile, Þirketimizin ve iþtiraklerinin mevcut tüm borçlarýnýn refinansmaný ve vade uzatýmýný saðlamak üzere Yapý ve Kredi Bankasý A.Þ. ile 1.100.000.000 (Birmilyaryüzmilyon) Amerikan Dolarý'na kadar tutarda bir kredi temini için ön protokol ("Term Sheet") imzalandýðý bildirilmiþtir.
Bu itibarla, bir yýlý anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam 12 yýl vadeli ve bir kýsmý TL cinsinden olmak üzere toplam 1,1 milyar Amerikan Dolarý tutarýndaki kredinin saðlanmasý için, Yapý Kredi Bankasý A.Þ. ile Þirketimiz ve Þirketimiz iþtiraklerinden Egemer Elektrik Üretim A.Þ. ve Mem Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Þ. arasýnda Kredi Sözleþmesi akdedilmiþtir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/469670
2019
https://www.patronlardunyasi.com/ake...masini-istiyor
Akenerji’nin dokuz ayrý elektrik üretim tesisinin *yapýlandýrýlmasý ve refinansmaný da “Yýlýn En Ýyi Yapýlandýrma Projesi” kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu
Yer Ýmleri