Her şeye rağmen tüm insaniyetimle izah ediyorum...Bak şimdi, o alıntıladığın mesajın tarihi 28.03.2024, şu hemen aşağıda linkini verdiğim
BES başlığındaki mesajın tarihi ise 29.02.2024 yani 1 ay öncesi...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post6730915
Çocuklar için yaptırdığım BES'in başlangıç tarihi 27.09.2014 yani bu yıl Eylül ayında 10 yıllık süre doluyor ve Allah nasip ederse emekli olacağım...
Alıntıladığın o mesajda da dediğim gibi "yavaş yavaş borsa hikâyemi sonlandırma" niyetindeyim ve bu süreç devam ediyor, ancak Devlet Katkısından maksimum yararlanabilmek üzere yıllık total anlamda oraya kaydırabileceğim para miktarı (250 bin TL) mevcut portföyümün küçük bir kısmı...Çünkü mevzuat gereği en fazla o kadar para yatırabiliyorsun BES'e...Yıllara sari olarak maksimum tutardan yatırmaya devam edeceğim Allah ömür verirse, bu konuda netim...
Gayet tabi ki bu süreçte elimde kalan ciddi miktarda parayı da bir yerlerde değerlendirmem gerekiyor; hisse senedi piyasası da bunlardan biri...Bu konu böyle...
Diğer konu, burada bir çok yazıda benim hisseyi kötülediğim ile ilgili iddialarda bulunuldu ancak tek 1 kişi bile bu türden bir mesajımı getirip buraya koyamadı ki, buna sen den dahilsin...Asıl konu benim en dibe yakın fiyatlardan BRKSN alıp en yüksek yerlerden (tamamen şans) satmam ve yine (küçük bir kısmını) 28, 29'lu fiyatlardan geri almam ve bu başarının bazılarında yarattığı psikolojik travma !..Bunu görüyorum ve gayet normal karşılıyorum ancak bu gerçek buradaki hiç kimsenin bana hakaret etmesini gerektirmez...
Hakkımda o kadar şey yazdınız çizdiniz, hakaretler vs, tek birine bile aynı karşılıkla cevap vermedim...Vermem de...Ve senden rica ediyorum bu ağızları terk et...
Yer İmleri