Sayfa 803/882 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Her şeye rağmen tüm insaniyetimle izah ediyorum...Bak şimdi, o alıntıladığın mesajın tarihi 28.03.2024, şu hemen aşağıda linkini verdiğim BES başlığındaki mesajın tarihi ise 29.02.2024 yani 1 ay öncesi...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post6730915

Çocuklar için yaptırdığım BES'in başlangıç tarihi 27.09.2014 yani bu yıl Eylül ayında 10 yıllık süre doluyor ve Allah nasip ederse emekli olacağım...

Alıntıladığın o mesajda da dediğim gibi "yavaş yavaş borsa hikâyemi sonlandırma" niyetindeyim ve bu süreç devam ediyor, ancak Devlet Katkısından maksimum yararlanabilmek üzere yıllık total anlamda oraya kaydırabileceğim para miktarı (250 bin TL) mevcut portföyümün küçük bir kısmı...Çünkü mevzuat gereği en fazla o kadar para yatırabiliyorsun BES'e...Yıllara sari olarak maksimum tutardan yatırmaya devam edeceğim Allah ömür verirse, bu konuda netim...

Gayet tabi ki bu süreçte elimde kalan ciddi miktarda parayı da bir yerlerde değerlendirmem gerekiyor; hisse senedi piyasası da bunlardan biri...Bu konu böyle...

Diğer konu, burada bir çok yazıda benim hisseyi kötülediğim ile ilgili iddialarda bulunuldu ancak tek 1 kişi bile bu türden bir mesajımı getirip buraya koyamadı ki, buna sen den dahilsin...Asıl konu benim en dibe yakın fiyatlardan BRKSN alıp en yüksek yerlerden (tamamen şans) satmam ve yine (küçük bir kısmını) 28, 29'lu fiyatlardan geri almam ve bu başarının bazılarında yarattığı psikolojik travma !..Bunu görüyorum ve gayet normal karşılıyorum ancak bu gerçek buradaki hiç kimsenin bana hakaret etmesini gerektirmez...

Hakkımda o kadar şey yazdınız çizdiniz, hakaretler vs, tek birine bile aynı karşılıkla cevap vermedim...Vermem de...Ve senden rica ediyorum bu ağızları terk et...
    1. ben BES başlığını değil BRKSN başlığını takip ediyorum. sizin diğer başlıklarda yazdıklarınız beni o gün için veya bu için de ilgilendirmiyor. BRKSN başlığında yazdığınız tarih beni ilgilendiriyor.

2. ben ağzı normal olan bir insanım ama burada veya diğer sosyal platformlarda maddi menfeatleri için her türlü fırıldaklıkları yapan insanlara tepki verirken malesef ağzımız bozuluyor. dayanamıyorum insanoğlunun aciziyetine...

3. bu yapılanlar karşısında bu ağzı terk etmem mümkün değil... ama kendilerini iyi bilen bazı şahıslara
    (isim verip polemik yaratmak istemiyorum. )artık dayanacak sinirim kalmadığı için BRKSN ı terk ettim..

4. meydan sizin olsun... buyrun...

2. Güçlü olan burada kalmaya devam eder ve eninde sonunda kazanır.
    Boş maval okuyanları bırakın. Bizim ilgilenmemiz gereken tek şey şirket.

Keşke kendi aramızda kavga etmek yerine şirketin patronları ile yatırımcı ilişkileri ile kavga etsek. Bu işimizin davamızım bi parçası çünkü davamız ugrunda yaptığımız şeyler sayardık. Böyle kendi aramızdaki gereksiz tartışmalar sonuca ulaştırmaz.

Biz yolumuza bakalım..

3.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Güçlü olan burada kalmaya devam eder ve eninde sonunda kazanır.
    Boş maval okuyanları bırakın. Bizim ilgilenmemiz gereken tek şey şirket.

Keşke kendi aramızda kavga etmek yerine şirketin patronları ile yatırımcı ilişkileri ile kavga etsek. Bu işimizin davamızım bi parçası çünkü davamız ugrunda yaptığımız şeyler sayardık. Böyle kendi aramızdaki gereksiz tartışmalar sonuca ulaştırmaz.

Biz yolumuza bakalım..
    ilk defa sana katılıyorum...geçmişte ne yaşanmış ise yaşandı bitti...bence tartışmalar gereksiz...son zamanlarda oluşan güzel bilgi ortamını sabote etmeye kimsenin hakkı yok...bana sataşılmadığı taktirde biraz dinlenip ,uygun ortam gördüğümde bende temel yorumlar yapmak istediğimi söylemiştim...

elinde hisse bulunduranlar unutmasın ,hepimiz aynı gemideyiz şu anda....gemide olmayıp da burayı sabote edip burada kaos ortamı olmasını isteyenlerin gazına gelmemek gerek...

berkosanda temel olarak giderek iyileşme devam ediyor...çok kötü ekonomik ortama rağmen karlarını artırabiliyor...küçük hisse ve büyüme hissesi..benzer hisseleri uçurdular arkadaşlar...malımızın kıymetini bilelim...başkası her ne kadar kötü gösteriyorsa da buna inanmamak lazım..

tüm ortaklara başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Tüm ortaklara kazançlı bir hafta dilerim.

5. Devamlı kap bildirimi yapan yenilebilir enerjiden sonra kcaer bilançosunda da gördük ki patron işin içinde güzelleme yapıyorsa uzak duracaksın..

6. [https://hizliresim.com/m97ss0y görsel]
    Kriterler bunlar..

7. [https://hizliresim.com/d4xc1i5 görsel]
    Çıkan sonuç..

8. Piyasa değerinin ne olduğunu bilmeyen bir dünya yatırımcı var..

Sayfa 803/882 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •