Sayfa 337/338 İlkİlk ... 237287327335336337338 SonSon
Arama sonucu : 2698 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1. 16 yıl önce bölündüğü zaman 22 TL yi görmüştü 16 yılda tuvalet kağıdı bile yanına 000 sıfır koydu.
    dalla geçiyorlar resmen.

2. 6 aylık bilanço ne zaman bilgisi olan varmı

3. Merak edip baktım. Aylardır kimse bir satır yazmamış. Ne oldu da birden yükseldi? Bilanço mu?
    YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİMDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by master38 Yazıyı Oku
    Merak edip baktım. Aylardır kimse bir satır yazmamış. Ne oldu da birden yükseldi? Bilanço mu?
    yükseliyordu ne oluyorki asansör gibi son bir senedir .karlılık oranına bakarsan uçmayı bekleyen uçurtma gibi.ytd değil sadece hayal

5. sanırım yerinde sayma sona geliyor elveda bu seviyeler.
    sadece hayal yatırım tavsiyesi değildir.
    varan...

6. bir türlü boğalar alıma başlamadı.
    beklemeye devam.

7.  Alıntı Originally Posted by patience Yazıyı Oku
    Bir sene öncesine göre bosch fren fmizp u 3 e katlamış. 2 sene öncesine göre ise 5,5 a katlamış.bu hareketlenme bosch sayesinde gelen alımlarla oluştu görünüyor. Ancak yoğun alımlar kimin tarafından yapılıyor. Çünkü bu senette hisselerin büyük kısmı birilerinde (büyük ihtimalle Dereli de). Kendisi satmadığından az bir talep ile tavan oluşuyor. Fiyat dengelendiğinde oluşan yeni fiyat çevresinde gene Dereli'nin gene alımlara devam edeceğini düşünüyorum.
    Hakim ortak ortamı uygun gördüğünde bosch dakine benzer çıkışı yapacaktır.
    Not:
    Fmizp un 01.02.2008 tarihinde yapılan bedelsiz sermaye artışın 69 misli idi. O zaman senet 60 liralardan 2000 üstüne çıkmıştı. Şu anda sermaye artışı söz konusu olsa kanımca 15-20 civarında veya daha üstü olabilir. Günümüzdeki enflasyon gözönüne alındığında daha yüksek bedelsiz artımı yaparak dah yüksek noktalara getirmek isteyebilir. Bu nedenle yakın zamanda bedelsiz yapmaz diye düşünüyorum. Yeni fiyat seviysi270tl civarında olabilir.
    neredeyse 1.5 sene tahminin doğru nereye kadar devam eder sence .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,662
    diğer otomotiv yan sanayileri de ateşler belki bu fmzipin güzel bilançosu
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 337/338 İlkİlk ... 237287327335336337338 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •