Sayfa 562/998 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Fed, bu yıl 50 baz puan daha indirimi bekliyor
    Fed: Son göstergeler ekonomik faaliyetlerin güçlü bir hızla genişlemeye devam ettiğini göstermektedir
    Fed: İstihdam artışı yavaşlamıştır ve işsizlik oranı yükselmekle birlikte düşük seyretmektedir

Fed:
    -Enflasyon, Komite'nin yüzde 2'lik hedefine doğru daha fazla ilerleme kaydetmiştir ancak bir miktar yüksek seyretmektedir
    -Komite, enflasyonun yüzde 2'ye doğru sürdürülebilir bir şekilde ilerlediğine dair daha fazla güven kazandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fed/Powell:
    - FOMC üyeleri fiyat istikrarını ve tam istihdamı sağlamaya odaklı olmaya devam ediyorlar
    - Ekonominin gücünü devam ettirmeye bağlıyız

Fed/Powell: İş gücü piyasası enflasyon baskılarını bir kaynağı değil

Fed/Powell: Enflasyon geriledi ancak hala hedefimizin üzerinde

Fed/Powell: İşsizlik oranı biraz yukarı gitti. ama hala düşük

Fed/Powell: Bizim birincil odağımız enflasyonu aşağı getirmek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fed/Powell: 19 üye bu yıl içinde birkaç faiz indirimi bekliyor

Fed/Powell: 17 üye yıl sonuna kadar 3 indirim bekliyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Fed/Powell: 17 üye yıl sonuna kadar 3 indirim bekliyor
    Kıvırdılar,kıvırdılar en sonunda düşürdüler,artık sıra bizde ingilizde düşürür artık

Düşürmez.onun geliş nedeni merkezin kasası dolar dolu olsun dis borç sıkıntısız ödensin.ic piyasa ile alakası yok.adam zaten bildiğin İngiliz vatandaşı.hatta bir rivayete göre başka sikintili yurt dışı yönleri de var

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Düşürmez.onun geliş nedeni merkezin kasası dolar dolu olsun dis borç sıkıntısız ödensin.ic piyasa ile alakası yok.adam zaten bildiğin İngiliz vatandaşı.hatta bir rivayete göre başka sikintili yurt dışı yönleri de var
    Son cumleyi biraz acabilirmisiniz merak ettim

Türkçe tercümesi: dolar bizim paramız ama sizin probleminiz.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 562/998 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •