Sayfa 407/998 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    usta sende naten var mıydı?

sıra galiba magene geldi. çok ilginç kağıtlar.

bu ticaret işlerini de çok takmayın. gereksiz. güneydeki özerk bölgeyle cayır cayır iş yapıyorlar. devlet bile değil.
    Ben teknük analez bilmem ama…
    Barlara baktığımda sen BİM Cortlamışsındır.

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Ben teknük analez bilmem ama…
    Barlara baktığımda sen BİM Cortlamışsındır.
    hayır abi. bu tip kağıtları şortlamam. 60 küsür liradan beri spot taşıyorum. verdiği temettüler de var. çok düştü kabul ama sürekli yeni bim file market açıyor. bunlar minik şortçuları yiyen balinalar.
    audentes Fortuna iuvat

çağrı cihazları ve telsizlerden sonra. görüntülerden anlaşılmışki televizyonlar ve bazı elektronik cihazlar dahi patlamış.

bu işte ciddi bir sıkıntı var... ilk patlamalar geldiğinde söylemiştim bence patlayıcı yerleştirme ile olmamış olabilir.

nasıl bir teknoloji varsa israilde.. cidden sıkıntılı tüm dünya için.

sinyale sanırım yarı çap eklenmiş.. surideki bazı cihazlar dahi patlamış... demekki çok yüksek sinyal yollasalar tüm cihazlar patlayacak anlamı taşır.

4. Yarın öbür gün elektrikli arabaları da misir gibi patlatır bunlar.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çağrı cihazları ve telsizlerden sonra. görüntülerden anlaşılmışki televizyonlar ve bazı elektronik cihazlar dahi patlamış.

bu işte ciddi bir sıkıntı var... ilk patlamalar geldiğinde söylemiştim bence patlayıcı yerleştirme ile olmamış olabilir.

nasıl bir teknoloji varsa israilde.. cidden sıkıntılı tüm dünya için.

sinyale sanırım yarı çap eklenmiş.. surideki bazı cihazlar dahi patlamış... demekki çok yüksek sinyal yollasalar tüm cihazlar patlayacak anlamı taşır.

Link var mıdır? Dediğin gibiyse mesele çok ciddi.

Bu propaganda insanları tırsıtıyor ama öte yandan dünyayı sarmış yahudi sermayesinin de işlerini bozmaz mı? Kim güvenip elektronik cihaz alır?

Ayaklarına kurşun sıkmıyorlar mı?

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Link var mıdır? Dediğin gibiyse mesele çok ciddi.

Bu propaganda insanları tırsıtıyor ama öte yandan dünyayı sarmış yahudi sermayesinin de işlerini bozmaz mı? Kim güvenip elektronik cihaz alır?

Ayaklarına kurşun sıkmıyorlar mı?
    altaylının videosunda var . görüntü yok .. ama söylüyor net. bazı benzin istasyonlarından da bişeyler patlamış.

aransa bulunur görüntülerde ben aramadım .. çünkü bana göre tnt falan yerleştirilmiş vs ben inanmyom

https://www.youtube.com/watch?v=dbkDfrV4aUA

buşey herneyse bence bu sinyal çok kuvvetli.. ancak büyük bir teleskoptan veya vericiden yayılmış olmalı.

tnt veya bir düzenek yerleştirilse.. ulan bu isanlar hiç mi uçağa binmemiş.

uçakta güvenliğe.. termal güvenlikte çıkardı. birtanesinin içinde çıksa zaten alayı deşifre olur.

süre desen 1 sene önceye yakın.. 1 sene hiç mi güvenliğe takılmamış bu düzenekler. ?

bunlar üst düzey savaşcılar hizbullahın mutlaka uçağa binmiş olmalılar.

Sayfa 407/998 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •