Sayfa 281/615 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 4920 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Valla bu yıl egeenden bedelsiz beklemiyorum benim tahminim o yönde. Egeen yerine favorim konya hareketleri daha önceki bedelsiz yakaladığım hisselere çok benziyor. Konya bedelsiz açıklarsa egeenin de en az iki tavanı olur diye düşünüyorum. Konyanın dışında çimbeton, alcar, bryat favorilerim.

2. sn spek cuma malları kaptırırsan şimdi böyle dar bir bantta kabız ..şek gibi kıvranırsın yok canım buradan alamazsın o malları aşağı sürersen ben dahil herkese mal aldırtırım haberin ola... Nerede o günlük 400-500 tl lik marjlar mazide mi kaldı? Alidimitri tahtada haberin ola zaten görmüşsündür takaslardan...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,407
    BisT100 Artı 5% kapana bilir dün tüm dünya borsaları 2% artı idi ve feature ların hepsi hala çıkış gösteriyor. Sanırım ABD de Fed faizi 50 baz puan üzerine 50 baz puan daha düşürecek ve dünya borsaları 2-3 ay çok hızlı koşacaklar gibi .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    BisT100 Artı 5% kapana bilir dün tüm dünya borsaları 2% artı idi ve feature ların hepsi hala çıkış gösteriyor. Sanırım ABD de Fed faizi 50 baz puan üzerine 50 baz puan daha düşürecek ve dünya borsaları 2-3 ay çok hızlı koşacaklar gibi .
    Kasımda bizimkiler de başlar hiç merak etme ancak o zamana kadar mokoko devam edecek iyice bedava niyetine hisse almak peşindeler baronlar.

5. Burada da sesleri kısılmış bir vaziyette anyayı Konyayı görmüş halde herkes zaar. Demiştim ben kotlu ne zaman isterse o zaman atta gidilecek, öyle her yerden yalıyorum, dingil çok satıyoruz, baskılanıyoruz az kaldı üç vakte yolcuyuz demekle bu kağıt gitmez mübarekler dedim diye saldırmıştı ters indikatörler. Gördünüz mü gerçekleri??? İvedik ne zaman karar verirse canı isterse 3-5 kazanır millette işte belki. Pamdemide, depremde sergilenen tavırdan, yapılan açıklamalardan bilirim bunların cemaziyel evvelini.

6.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Burada da sesleri kısılmış bir vaziyette anyayı Konyayı görmüş halde herkes zaar. Demiştim ben kotlu ne zaman isterse o zaman atta gidilecek, öyle her yerden yalıyorum, dingil çok satıyoruz, baskılanıyoruz az kaldı üç vakte yolcuyuz demekle bu kağıt gitmez mübarekler dedim diye saldırmıştı ters indikatörler. Gördünüz mü gerçekleri??? İvedik ne zaman karar verirse canı isterse 3-5 kazanır millette işte belki. Pamdemide, depremde sergilenen tavırdan, yapılan açıklamalardan bilirim bunların cemaziyel evvelini.

Oda bişiymi yahu,ben bunların son notunu 2016 darbe girişimi esnasında yolladıkları kap haberiyle vermiştim.
    Öyle pozisyonuna göre yorum yapanlara itibar eden çok zarar görür görmüştürde bu hissede.

7.  Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Oda bişiymi yahu,ben bunların son notunu 2016 darbe girişimi esnasında yolladıkları kap haberiyle vermiştim.
    Öyle pozisyonuna göre yorum yapanlara itibar eden çok zarar görür görmüştürde bu hissede.
    Onu da daha önce dile getirmiştim, şimdi atlamışım sayın Babatolien. Bu kotlu atletli İvedik efendiyi babası gibi savunan ters indikatör, her yerden yalıyorum tipler sürekli ha bugün, ha yarın fabrika açılacak , gaziemirdeki arazi otel Avm olacak, katrilyonlar gelecek diye diye millete sebep oldular. Hep söyledim sakın aciliyeti olan paranızla, kredi mredi ile işlem yapmayın diye.

8. Egeen özelinde ky nin ağırlığı yüzdesel olarak nedir? Bu bilgi bulunabilir mi?

Sayfa 281/615 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •