Originally Posted by
bawer
Şirketler de çok mağdur oluyor, bu kanunun kim yaradığını da anlayamıyoruz, tuhaf rakamlar çıkıyor, eskiden bilançolara, temettülere odaklanırdık, şimdi gözüne far tutulmuş tavşan gibiyiz,

ben olduğum hisselerden adım atmıyorum, beklentisi olanlar tercihimdir, Kocaer'i de 2025-2026 için tutuyorum.
benim de pozisyonum bellidir....berkosanın yurtdışı ayağı ve ihracat ayağı güçlü olduğu için onda ısrar ediyorum...enflasyon muhasebesinin her türlü onu olumsuz etkilemeyeceğini düşündüğüm için onda sabit kaldım...diğer sermayemi de dolaştırma kararı almıştım...senin de bildiğin gibi dolaştırmaya karar verdiğim sermayem önce kocaerde idi...kocaerin çoşku için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünmüştüm...kocaerden metal fırtına için ereğliye oradan da egegübreye geçmiştim...şu ana kadar düşüncelerimde haklı çıktım...
tabi bu işlerde kısmetin de önemi büyüktür...bundan sonra neler olur bilemiyorum...egegübrede de beklenti yüksek görünüyor...umarım egegübreden yeterince kazanır ardından da kocaerin çoşkulu olacağı döneme yetişirim...hayırlısı ile vakti geldiğinde tekrardan bir değerleme yapacağım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri