Sayfa 448/998 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Viop LIX

1. Dünkü yükseliş hareket ve alan-satan tablosundan bugün en az 118000 beklentim vardı 114000 oldu ,demek teknik taktik o bu boş ..şansa gidiyoruz
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben de bir bakıma viobcu sayılırım !
    illa bire 7 kullanmam şart mı ? Bire bir kaldıraç kullanıyorum.
    Hayırlısı
    Hayat hoş gerisi boş

3. Bugün efkarlıyım ..kullanılabilr bakiye azaldı ,gidip içki ve şarkılarda teselli bulayım

https://www.youtube.com/watch?v=ZegIGA-w7vo
    Hayat hoş gerisi boş

Dansöz çükk kafalı saati saatini tutmuyor arkadaş. Yükselecek diyor düşüyor, düşecek diyor yükseliyor....işte böyle kafayı yersin kaybede kaybede..))))

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    8. borsada 'taksici' ya da 'berber' olarak tanimlanan, profesyonel olmayan küçük yatirimcilara denir.!!!
    8 numara doğal kaybedendir. matriks ekranına bakarken tansiyonu düşer genelde. 1-2-3-4 ise doğal kazanandır. çünkü grafiğe bakmaz, grafiği çizerler.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dansöz çükk kafalı saati saatini tutmuyor arkadaş. Yükselecek diyor düşüyor, düşecek diyor yükseliyor....işte böyle kafayı yersin kaybede kaybede..))))
    Uyanık olacaksın.!!!!

https://www.tiktok.com/@arayishaber/...46301043019014

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. a.k malı burası borsa saat tutmaz senin gibi mal bunu bile anlamamış , mal oğlu mal dün dikkat edin dediğimde ne yazdın içinde patladımı longların bugun ne yazdık 2.96 hareket yapabilir bak şimdi grafa en yüksek ne görmüş 2.95-30 lar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pipi kadar beyninle bunları anlıyorsun ben senin ağ babaların gibi hayal satmam.
    alışmışınız kumar masasını bile helal diye anlatmaya göt biti
    buranın sözleşmeli malı olduğundan dün bunu yazdım çünkü bunları yazıcağını biliyorum .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 448/998 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •