Sayfa 200/398 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Black_Eagle Yazıyı Oku
    https://twitter.com/karun_f7/status/...8Zq9_5sojMYU9Q

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Adamın ismi Karun way a g. Karun mittal.

Yok artık midas buffett

2.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Fedor eregl mi aldın yine
    Ereğli den sonra aefes de aynısı oldu.
    Arkadaşlar ismen ve birkaç kagitta daha aynı durumun olduğunu yazdı
    Muhtemelen çok sinsi prof bir dolandırıcı
    Tesadüf olamaz bu kadar

3. Çelik vadeliler gayet güzel dipten tepki verdi. Buda uyandı galiba. Ben birde çok iyi bilanço bekliyorum mevcut koşullara rağmen.

https://twitter.com/paravatan/status...PUxConVwT9pmBw

Demir cevheri.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Ereğli den sonra aefes de aynısı oldu.
    Arkadaşlar ismen ve birkaç kagitta daha aynı durumun olduğunu yazdı
    Muhtemelen çok sinsi prof bir dolandırıcı
    Tesadüf olamaz bu kadar
    Haklısın, beni yakaladın, sen ve Mathias dışında herkesi kandırabildim ama sizi kandıramadım(!)

Evet BİST ile de işim bitmedi daha 7000 e çekmeden rahat vermeyeceğim... Uğraşıyorum!

Dolandırıcı değilim her şeyi kitabına göre uyguluyorum, bist 100 e bir kaç milyarlık short pozisyonu girdim, o da bekleyen sermayemin %10, kalanını da eklemeye hazırım.

İtiraf ediyorum ki 2.5 yıldır Ereğli'ye çöken de benim. En son OYAK, ayak yapmak istedi, ona da çaktım çelmeyi şimdi GARA GARA düşünüyorlar, askerin nemasını nasıl ödeyeceğini...

Emekli ve Yatırım fonları üzerinden Efes'i halkın üstüne boca ediyorum,bitti sayılır ama.

Ereğli'de İş üzerinden ciddi short açtım, 55 i görürse, o sabah uyuya kalıp müdahale edemediğimi düşünebilirsin...

İsmen tahtası tamamen benim 1 yıldır onu yerinden oynatmıyorum, 2 haftada %100 yaptırabilirim istersem ama daha vakti var...

Çok para kazanmak istiyorsan beni takip et, senin de mükafatın kırıntıları kemirmek olsun...

6. Büyüksün Fedor.

7. Herkes aptal bir sen akıllısın değil mi fedor. İlla senin paran mı olması lazım . Buraları iş yatırımın baş analist i yada fon yöneticisi yada junior bilmem necisi okuyamıyor değil mi. Yada eregl de büyük para ile dönen kim varsa günlükçüsü şusu bunu.Yasak. İnternete erişimleri yok o zat ların. Günde 10.000 lerce tık alan izlenen takip edilen TR nin en büyük hisse platformundan haberleri yok değil mi. He yok yok. eregl 2.5 dolar ucuz 1.2 dolar borç istedi sattım. aefes 300 tl ucuz alın sakın kaçırmayın. 200 . yüzüne bakılmıyor. Tek bir yazın yok. Hep tesadüf değil mi? 400 den 1200 e gelmiş frotoda tek bir yazısı olmayanların birden bire üşüşüp alın alın ucuz diye yazmaya başlaması bu süreçte 1200 den 850 lere kadar gevşemesi kağıdın falan hep tesadüf yahu. 1 olur 2 olur da. Hep mi tesadüf olur.Bu kadar mı tasadüf olur.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Büyüksün Fedor.
    Saygılar SN MKELES

Sayfa 200/398 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •