Sayfa 621/643 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Aşağıdaki yazıyı dün Ereğli'de yazmıştım. O sayfada yüz bulamayınca buraya gelmişsiniz, fazla hareket olmadığından bakmamıştım. Hatta hissem %4 çıktı yine bakmadım, hani işin bu diyorsunuz ya....

Sizi tanımıyorum sn dealer35 şimdi sizi de benim adamım diye atfedecekler muhtemelen (daha önce örnekleri oldu) ama kusura bakmayın şimdiden ve samimi yaklaşımın için çok teşekkür ederim.

Ben yatırım yaptım evet, Ereğli'ye de yaptım 3 yıl yerinde sayacak diye yapmadım, ben mi biliyorum piyasayı da yönlendiriyorum ALLAH aşkına biraz akıl lütfen... Şu sayfada da iki kişi çıkıp ne saçmalayıp sayfayı karıştırıyorsunuz arkadaş demiyor bunlara o arkadaşlara da teessüf ediyorum.

Daha ne yazayım ki bilemiyorum. Aşağıdaki tespitim doğru...

Dünkü Ereğli sayfasındaki yazım:

Matheus bir PARANOYAK.

Borsada paranoyak gibi olunması aslında anlaşılır bir şey kazık yememek adına ama o bunu tam anlayamamış, virüsü bir yerden kapmış ve onu tüm hayatında yaşıyor.Tedavi olursa düzelebilir.

Başkalarını o yüzden anlayabilmesi mümkün değil.

Benim tanımım gayet basit; talihsiz bir temettücü, kendi halinde ve girdiği hisselerde sürekli tokat yemiş, 6 ay önce kaybettiği Ereğli lotları düzeyine henüz tekrar ulaşamamış,hatalarından ders almaya çalışan, büyük konuşmamayı öğrenmiş, basit bir yatırımcı...

Benim gibi binlercesi var...

Ama o hastalık beni milyarları idare edebilecek, onlara yön verip, insanları etkileyecek kadar büyütüp paranoyaklaştırabiliyorlar gözünde..

KEŞKE ÖYLE OLSAYDIM, para meselesini çözmüş olurdum

2. Matheus'un yazısı var EFES 200 lira iken geldi buraya, FEdoramca burada dedi aman bulaşmayın hisse 300'e çıktığında yoktu ortada... Sonra düşünce yine geldi, bizim acımızdan zevk almaya....

INSANDA biraz utanma arlanma olur kusura bakmayın da... Sizi aileniz insanların acıları ile dalga geçin diye mi yetiştirdi?

Benim Ereğli,Efes vs birer kademe oynatacak gücüm olsa burada sizin gibi iki ... ile niye uğraşayım?

Keşke olsaydı o gücüm!

3. Ereğli öyle olmaz böyle olmaz, şöyle kötü diyen adam ben Ereğli satınca, 3 ay satmamıştır, yalan söylüyor dedi...Ama şimdi yavaş yavaş inanıyor sanırım ki artık onu dillendirmiyor Tam paranoyak...

Git bak binbin mi ne haltsa 400 bin liralık karı olan şirketi 1.5 milyarla halka arz ediyorlar, bu ÇAKALLAR ile uğraş... Twitterda kulis yap, insanları uyar, yardımcı ol...

4. Fedor palavrayı kes. Geçmiş yazılarını gönderdim.
    300 lerde hisseyi parlatırken meğersem arka kapıdan mal satıyor muşsun. Yazdıkların ile sabit benim paranoyam falan değil.
    Bana paranoyak diyen adam eregl de 4 ayda 4000 post yazıyordu. Alın alın alın diye.
    Hiççç boşuna uğraşma. Hangi hisse başlığına gitsen" bu adama dikkat" diye yazacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Fedor palavrayı kes. Geçmiş yazılarını gönderdim.
    300 lerde hisseyi parlatırken meğersem arka kapıdan mal satıyor muşsun. Yazdıkların ile sabit benim paranoyam falan değil.
    Sen buraya kimseye alma derken ilk geldiğinde kaç liraydı hisse 200 lira?

200'den 300'e ben mi çıkarttım sonra orada pazarladım ve düşürdüm öyle mi? SEn 200'den 300 e giderken neden ortada yoktun

Kusura bakma ama tam bir AHMAKSIN

Ben 4-5'de birini sattım diye sattıktan bir kaç gün sonra buraya yazdım, burada o sürede neyi parlatmışım acaba? Yazmasam ne olur halbuki, sonra 285' civarlarından aldığımı da yazdım.

O kadar pisliksin ve ahlaksızsın ki ekran görüntülerini bile fotoshop diyorsun, araştır bakalım bu fotoğrafta bir oynama var mı?

6. Dediğim gibi daha yazmama gerek yok bu sayfada senin PARANOYAK bir ruh hastası olduğunu anladı...

Tekrar diyorum yalanım varsa ALLAH benim cezamı versin yoksa senin kabul ediyor musun?

Zaten biraz insanlık, biraz vicdan olsa, böyle davranmazdın, bir gram inancının da olduğunu sanmıyorum.

ALLAH bin kere belanı versin elimden başka bir şey gelmiyor... Bir gün başına çok kötü bir şey gelir İNŞALLAH, o gün beni hatırla!
    Pis iftiracı seni!

7. 300 lere giderken ve o civarda iken, hisseyi parlatma meselesine gelirsek;
    fiyat 300 iken elimde hisse vardı oralarda. 2 çeyrek AK yatırım 5 milyar üstü bekliyordu kârı, bizde iyi kâr bekliyorduk... Borsa 11.000'lerde idi, şirketler enf muhasebelerinden sarsılırken AEFES 5-6 fk larda idi...

Şimdi hissemi övmek parlatmak mı? Be geri zekalı, elimde hisse var, şirket iyi, şartlar olumlu, yaz sezonu, AVrupa maçları var vs vs ...

Parlatmakmış...

8. Evet siz iki salak beni deşifre ettiniz

Herkesi uyarıyorum aman bana yaklaşmayın

Sayfa 621/643 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •