Sayfa 641/709 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691 ... SonSon
Arama sonucu : 5667 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Hemde 24 saat karşımızda muhatap var istediğin zaman ara yatırımları sor. İşler nasıl giyor de.;)

QUOTE=pej;6896496]Yatırımcı Destek Proğramı cevabonna epeyi güldüm.
    [/QUOTE]

Vereceği cevap belli.Benim cevabım da: 'ulan o zaman neden bu anlamsız değerlere düşüyorsunuz,yatırımcı ağaç kabuğu kemiriyor, hisse alım proğramı açıklasanıza' Onun cevabı da : 'alın kaçan mı'

2. bu akşama açıklar bilançoyu, geçici gibi gelse de artık önemi kalmadı. yüzde 45 düştü tepeden.

3. uzun ve karmaşık analizlere gerek yok. Ağrı kesici parasına ilaç fabrikaları satın almak. konu bu kadar kısa ve öz.
    10. köyden yazıyorum.

4. VUK gelir tablosu sonrasında bu akşamki finansal sonuçlarından pek umutlu değilim. Kendi adıma 6 ay toplamında 1,3 milyar TL üzeri zarar bekliyorum.

Çok fazla belirsizlik var enflasyon muhasebesi sonrası. Sadece kendi öngörülerimle gerçekleşmeyi karşılaştırmak adına kısa bir çalışma yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Sayilar10 Yazıyı Oku
    VUK gelir tablosu sonrasında bu akşamki finansal sonuçlarından pek umutlu değilim. Kendi adıma 6 ay toplamında 1,3 milyar TL üzeri zarar bekliyorum.

Çok fazla belirsizlik var enflasyon muhasebesi sonrası. Sadece kendi öngörülerimle gerçekleşmeyi karşılaştırmak adına kısa bir çalışma yapıyorum.
    Paylaşımınız için teşekkür ederiz.
    Umarım öngördüğünüzden daha iyi bir bilanço gelir.
    Saygılar

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    uzun ve karmaşık analizlere gerek yok. Ağrı kesici parasına ilaç fabrikaları satın almak. konu bu kadar kısa ve öz.
    Türkiye'nin bu durumumda ve ilaç fiyatı kontrolünün firmaları zora sokan böyle uygulama ile yabancı hiç bir şey almaz.Ne zamanki geçmişte olduğu gibi ekonomi tamamen çöker,faiz emiyorumve döviz alır başını gider o zaman olabilir.Bunun da olacağını beklemiyorum,bu konjonktürde Türkiyeyi bu duruma düşürmezler.Ama bir müddet,belki seçimlere kadar,sürüneceğimiz kesin.Ağaç kabuklarını idareli yemek gerekir, daha kötü günler içinde yedek cephane hazırlayalım.

7. Üstadlar yine sınıfta kaldı. Zararda emin ama miktarda şüphelilerdi. . Buda gol değil.

8. hazırlamadığın tablo gelmiş çok iyimser diyebiliriz. pddddddddd 0.68 e düşmüş. vay arkadaş.

Alıntı Originally Posted by Sayilar10 Yazıyı Oku
    VUK gelir tablosu sonrasında bu akşamki finansal sonuçlarından pek umutlu değilim. Kendi adıma 6 ay toplamında 1,3 milyar TL üzeri zarar bekliyorum.

Sayfa 641/709 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •