Sayfa 907/916 İlkİlk ... 407807857897905906907908909 ... SonSon
Arama sonucu : 7327 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. Sırketın gorevı hısseyı yukarı surmek degıldır ama yukarı gıtmesıne engel olmak da degıldır.
    Nasıl engel oluyorlar sorusuna benım cevabım su. buna yatırımcısı guvenmıyor. yatırımcı etkılesımı cok kotu.
    % 50 saray halı sahıbınden ve % 25 aydın dogan ın ortadogu otomotıv sırketınden maden alıyorlar 135 mılyon dolara. Bızım paraları har vurup harman savuruyor. Ancak hangı degerleme ıle hangı rezervı satın alıyor? Gelecek beklentısı ne hıc bır acıklama yok.
    GYO lar gayrımenkul alırken bıle degerleme raporu hazırlatıp neden o fıyata aldıklarını kap ta ızah edıyorlar.
    135 mılyon dolar madene verıp kı bunun % 25 kı sırketle bagı olan bır aıleden alınıyor. En ızah edılebılır sekılde alınan sırketlerın degerleme raporu, rezerv raporu, gelecek beklentılerının acıklanması gerekırdı. Once bunu tıcarı sır dıye acıklamadılar dedım ve devır ıslemının kapanmasını bekledım. Devır gerceklestı ama hala acıklamadılar.

O zaman ben kotu dusunurum bu tıcaretten.

2. Bistte olmaması gereken kağıtlardan. Daha düzgün iş yapan şirketler var. Gri listeme ekleyeli çok oldu.

3.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    Bistte olmaması gereken kağıtlardan. Daha düzgün iş yapan şirketler var. Gri listeme ekleyeli çok oldu.
    Sirket malina markasina sahip çıksa hisse geri alimi yapsa yukari cok guzel sürer halka aciklik oranı yüzde 35 , saholun yüzde 50 var sen düşün,
    Spk neden bu duruma sessiz kalır hiçbir kontrol denetim yok

4. SPK nın gorevı hıssenın fıyatının yuksek olmasını saglamak degıldır. Yanlıs beklentılere gırmeyelım.
    Ama kurumların gorevı sudur.
    Amundı fonu yazın Turkıyeye yatırım yapacagım dedı, beklentı ıle gıren herkese 2 aydır yabancı malı verıyor. Malı uzerımıze yıktılar. Fransız fon yalan haber servıs ettı malı satmak ıcın
    Dun HSBC Turkıye varlıklarına yatırım zamanı geldı dedı. 1 saat sonra 5 dk da 850 mılyon TL lık satım yaptı. Bugunde satımlarına devam edıyor.
    Yabancılar veya yabancıların usakları yerlı kurumlar yukarı yonlu hedef verıp beklenıt olusturup malı yıkıyorlar.
    Dıger yandan dusuk hedef verıp ınsanları korkutup ellerındekını sattırıp mal topladıkları da oldu. Halkbank Ereglı ve Tupras ta bunu yaptıkların gordum
    Bızım kurumlarımız asıl bunların manupulasyonlarını engellemelı, twıtterda hısse pazarlayanlar, tahta yapanlar (orn Pehol e bakın) engellenmelı Bu hısselere yukarı yonlu operasyon yapıldıgın herkes goruyor ama kurumlar bır sey demıyor. Sonuc olarak pıyasanın bozulan dengelerı nedenıyle dohol gıbı kagıtlara yatırımcı kalmıyor.
    Borsanın en bastan yenıden yapılandırılması gerekır.

5. sitesinde yatırımcı sunumu yayınlandı
    saıc (MG) ıle uretım tesısı kurma konusunda kararlıklarını bır kez daha ıfade etmısler

https://www.doganholding.com.tr/medi...ntation_tr.pdf

6. Leyynnn alın sonra satın , satın sonra tekrar alın. Bunu devamlı tekrarlayın. Bu kadar basit. Ne bu tantana. Fiyat çıktımı aracı kurum komisyonu artıyor.öğrenin artık şu Türkiye borsasını

Gesendet von meinem motorola edge 30 ultra mit Tapatalk

7.  Alıntı Originally Posted by lennoncan Yazıyı Oku
    SPK nın gorevı hıssenın fıyatının yuksek olmasını saglamak degıldır. Yanlıs beklentılere gırmeyelım.
    Ama kurumların gorevı sudur.
    Amundı fonu yazın Turkıyeye yatırım yapacagım dedı, beklentı ıle gıren herkese 2 aydır yabancı malı verıyor. Malı uzerımıze yıktılar. Fransız fon yalan haber servıs ettı malı satmak ıcın
    Dun HSBC Turkıye varlıklarına yatırım zamanı geldı dedı. 1 saat sonra 5 dk da 850 mılyon TL lık satım yaptı. Bugunde satımlarına devam edıyor.
    Yabancılar veya yabancıların usakları yerlı kurumlar yukarı yonlu hedef verıp beklenıt olusturup malı yıkıyorlar.
    Dıger yandan dusuk hedef verıp ınsanları korkutup ellerındekını sattırıp mal topladıkları da oldu. Halkbank Ereglı ve Tupras ta bunu yaptıkların gordum
    Bızım kurumlarımız asıl bunların manupulasyonlarını engellemelı, twıtterda hısse pazarlayanlar, tahta yapanlar (orn Pehol e bakın) engellenmelı Bu hısselere yukarı yonlu operasyon yapıldıgın herkes goruyor ama kurumlar bır sey demıyor. Sonuc olarak pıyasanın bozulan dengelerı nedenıyle dohol gıbı kagıtlara yatırımcı kalmıyor.
    Borsanın en bastan yenıden yapılandırılması gerekır.
    Ben spk fiyatın yüksek olmasını sağlar diye birsey yazmadim , spekülatif veya manipülatif hareketler ve haberler ile ilgili izahat isteyebilir, ky yi korumak adına,

8. Ekim 2023te sahol 50 lira , Ekim 2023te dohol 14.50 lira
    Eylül 2024 sahol 102 lira Eylül 2024te dohol 14.95
    Allah aşkına biri bana bunu açıklasın, Allahım sen bizim paramızı kasıtlı olarak cebimizden çalan bizi mağdur edenlere yedikleri paralar haram zıkkım olsun, bizi dolandirirken yedikleri paralar çocuklarından çıksın , evlatlarının mutlu günlerini görmesinler inşallah, Allahim bizi dolandıran şirket sahiplerine evlat acısı yaşat, sevdiklerinin acisini yasat yarabbim Amin

Sayfa 907/916 İlkİlk ... 407807857897905906907908909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •