Sayfa 513/998 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ona her türlü imzamı atarım zaten dostum. birleşme diyince ben komple tekrar osmanlıcılık oyunu sandım.

Türk milletinin bu siyasal islamdan çıkmasına izin verilmiyor. ortadoğya yeniden kaydrılmak isteniyor.

hem kafa yapısı olarak hemde zihniyet ve kitlesel yönetim ( oy deposu ) anlamında.

başaramayacaklar orasını adım gibi biliyorum.

nesiller değişiyor artık... bizim arab kültürüne aslında ne kadar uzak olduğumuzu yeni nesil çoktan anladı
    aynen imzamı atarım bu dediklerine,...
    ben sadece saptamalarda bulunmak istedim, yani konunun içini açmak istedim,..

bu olayda iki ayak var,

1.Ekonomik ayak, burada Çin ve durdurulması gerekiyor, Bir Kuşak Bir yol Çinin en büyük hamlesi,
    Yolun iki güzergahı var, ana yol kuzey, iknci yol bizden geçiyor, bir üçüncü yol deniz üzerinden,
    bu yol tartışmaları ve güzergahları süre giden,..ancak son tahlilde,...Kuzydeki yolda Rusya_Ukrayna savaşı devam ediyor,
    bizden geçende ise yıllardır PKK terörü devam ediyor, ikinci Çin Seddi dediğim bu ve Büyük Kürdistan Projesi bunun tamponu,..yoksa Büyük Kürdistan Üçgen şeklinde Karadenizde, Akdenizde ve Basrada niye olsun, orada büyük bölümde Kürt varmı yok,
    şunu yapamıyorlar yani bu yola geniş Asya steplerinde dur demek, bunun yerine dar Andolu platosu tercih ve maliyetsiz,..ABD nin esas işi bu,...Çinin Avrupaya uzanan ekonomik hamlesine dur demek,..

2.Stratejik ayak,..burada da 1.yi yapabilmek için bölgesel çatışmalar ve savaşlar üzerinden yol alınıyor,...İşte İsrailin önü bu sayede açıldı, öncesi ise bizde PKK terörü, Irak savaşı, Suriye iç savaşı, yani bölge yumuşatıldı,..hazır hale getirldi,..

yoksa Filistin -İsrail, keza Hizbullah -İsrail yıllardır var, ama sonuç yoktu, şimdi baktığımızda sonuçlar var,

bu şunu gösteriyor, artık aksiyon alındı ve düğmeye basıldı,...
    Kuzeyde Rus-Ukrayna devam ederken, Güneyde İsrail genişlemesi eş zamanlısı,
    işte bu İsrail hareketi Irak ve Suriyenin Kuzeyinde bağlıları ile buluşacak,..durum bu,..

güçsüz bir Suriye bunu hızlandırır, ama Rusya ve Türkiye tarafından desteklenen bir Türkiye bunu yavaşlatır,..

zaman ne kadar uzarsa bu okadar ABD nin dez avantajıdır,..keza Mustafa Kemal Cumhuriyetinin beka sı,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post6897696

Son zamanlarda gördüğüm en klas grafik

Benim de buna yakın bir sistemim var ama bu kadar şık değil

Özellikle ,2023 ilk yarısı süper ötesi ...tebrikler
    İltifat etmişin ağabey.
    Estağfurullah. Sevgiler, selamlar.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Elbette bilirsin. Çok bilinen bir cümledir:

Adam ol baban gibi, eşek olma!
    Adam ol, baban gibi eşek olma!

Türkçemizi doğru kullanma önemli ağam.
    tamamen alışkanlık.. bu yaştan sonra değişmeyen şeyler.

o nedenle öylesine yazıp geçmek işime geliyor sonuçta makale yazmıyoruz

ha birde benim parmaklar çok uzun..elimde büyük. klavyeyi bile 10 parmak kullanamıyorum inan bana bahane değil

eşşeklik baki yapacak bişey yok.

4. https://www.hisse.net/topluluk/showt...20#post6897820

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    İltifat etmişin ağabey.
    Estağfurullah. Sevgiler, selamlar.
    Eyvallah ,sevgiler selamlar
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tamamen alışkanlık.. bu yaştan sonra değişmeyen şeyler.

o nedenle öylesine yazıp geçmek işime geliyor sonuçta makale yazmıyoruz

ha birde benim parmaklar çok uzun..elimde büyük. klavyeyi bile 10 parmak kullanamıyorum inan bana bahane değil

eşşeklik baki yapacak bişey yok.
    Onu diyorum abi...
    "Alışkanlık"... Değiştirilir.
    Güzel Türkçemizi mümkün olduğunda doğru kullanalım.

6.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    yine basıp gitmede boşuna okadar azar işitmiş olmıyayım😂😂
    mobbing iyidir adamı diri tutar..
    iltifat böyle olur,..benim bir yere gittiğim yok, ben endex i konu olarak takip ediyorum, hep bir konu işlerim, konu varsa yazabilirim, yoksa yazamam, ...ve bu topik tabiatıyla buna müsait değil,

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Ağabey... Tamam.
    Özür diledim. Yanlış anlamışım.
    Lakin bir insanı da, mealen "Türkçe'yi düzgün kullanalım" dedi diye de gömmezsin...
    güzel kardeşim,

sen iste ben güzelde kullanırım, fena değilimdir o konuda da, ama burada öncesinde voborsada 10 senedir yazınca

bazı acale yazdığım da dikkat etmem, bazı geniş zamanlarda ise tam tersi önem veririm,..

forumların bir uslubu olur kendine has, öyle düşün, konuya önem ver, gerisini boş ver,..

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    güzel kardeşim,

sen iste ben güzelde kullanırım, fena değilimdir o konuda da, ama burada öncesinde voborsada 10 senedir yazınca

bazı acale yazdığım da dikkat etmem, bazı geniş zamanlarda ise tam tersi önem veririm,..

forumların bir uslubu olur kendine has, öyle düşün, konuya önem ver, gerisini boş ver,..
    Doğrudur üstadım. Saygılarımla.

Sayfa 513/998 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •