Sayfa 588/998 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Dünyadaki diğer ülkelerle karşılaştırıldığında TC deki ekonomik krizin büyüklüğünü Migros ta satılan 5 lt. lik pet şişe Erikli su fiyatı anlatıyor.

Sanki kampanyası varmış gibi bir de bir köşeye yığıp kocaman bir etiketle yazmışlar.

49.90 TL

Sadece 5 lt. su. 4 tane alsan 200 TL. Ülkenin en büyük para birimine eşit.

Ucuz olan markası ise 20 TL.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Konya etrafımda ki herkes mutsuz kimisi harmandan sonra arabayı değişeceği umudunu taşıyordu üstüne soğuk su içtiler. Eyt den emekli olup çalışanlar duble maaş ile çifte mutluluk yaşayacaklarını umuyorlardı iş olmayınca onlarda pustular. Heleki iki üç çocuk okutan birde evi kiraysa muhtemelen çocukları okuldan alırlar. Konya'da Suriyeliler için kadın doğum hastanesi yapılacakmış çok üredikleri için. Benim aklım buna hiç yatmıyor. Bizimkiler geçinemezken bunlar nasıl üremeye vakit buluyor. Muhtemelen bunlar ya kaçak sigara yada benzeri iş yapıyor

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Konya etrafımda ki herkes mutsuz kimisi harmandan sonra arabayı değişeceği umudunu taşıyordu üstüne soğuk su içtiler. Eyt den emekli olup çalışanlar duble maaş ile çifte mutluluk yaşayacaklarını umuyorlardı iş olmayınca onlarda pustular. Heleki iki üç çocuk okutan birde evi kiraysa muhtemelen çocukları okuldan alırlar. Konya'da Suriyeliler için kadın doğum hastanesi yapılacakmış çok üredikleri için. Benim aklım buna hiç yatmıyor. Bizimkiler geçinemezken bunlar nasıl üremeye vakit buluyor. Muhtemelen bunlar ya kaçak sigara yada benzeri iş yapıyor
    Çalışmaya gerek yok.!!!!
    Uyanık olacaksın.!!!!
    Zengin olacaksın.!!!

https://www.tiktok.com/@nasuhbektas/...66813572713734

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Dünyadaki diğer ülkelerle karşılaştırıldığında TC deki ekonomik krizin büyüklüğünü Migros ta satılan 5 lt. lik pet şişe Erikli su fiyatı anlatıyor.

Sanki kampanyası varmış gibi bir de bir köşeye yığıp kocaman bir etiketle yazmışlar.

49.90 TL

Sadece 5 lt. su. 4 tane alsan 200 TL. Ülkenin en büyük para birimine eşit.

Ucuz olan markası ise 20 TL.
    19 litre damacana yaz başında eve teslim 85 lira idi, şu an 130 nakit..

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Anlaşıldı ki bu " Özgür Efendiden" bir b.k olmayacak, ulan rüşvet diyorlar bu dıgıl Türk devletine rüşvet yakışmaz gibi saçmalıyor...

Bu herif genel başkan olunca, bir haller oldu buna...
    Mustafa Kemalin askerleriyiz diyen kişiye

Özel konuşması sırasında sloganı atan bir kişiye şu sözlerle tepki göstermişti:

"Ben onu söyleyeceğim zaman söylerim. Senin işin orada olmak, benim işim burada olmak. Benim yerime konuşma. Bak bunu böyle yapıyorsun diye kimse sana 'Aferin' demez. Ben onu söyleyeceğim zaman söyleyeceğim. Alın götürün kenara arkadaşı. Bizim artık çatlak sese, aykırı sese değil birliğe, beraberliğe, tek sese ihtiyacımız var. İktidara yürüyoruz. İktidara giden bir partinin genel başkanı, Mustafa Kemal'in askeriyiz diyeceği zamanı da bilir."

6.  Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Aynen öyle . Zam koyup duruyorlar. Damacana suyuna kadar herşeyi yabancılar sattılar. İyi yapıyorlar aslında. Mustahaklarını bulsunlar.

Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    15-20 günde 1 kızılcahamama kaçıyorum arkadaşları ziyarete bagajı full su şişesi ile dolduruyorum 2 evin 1 aylık suyunu doldurup geliyorum yol bedavaya geliyor üstüne kara geçiyorum
    bir halt olacağı yok.

8. Migros denmisken.
    Makarnacilara müjde Migros'ta makarna ve makarna sosunda 2 al 1 öde var.
    Hayvanseverler için mamada da aynı kampanya.

Sayfa 588/998 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •