Gördüğüm kadarı ile ..Ben ,Sevgili SEL ve D83 -long
Hisseciler zaten long ..
Day traderler zatii düşsede yükselsede ,hep kazanan
Şort göremedim![]()
Gördüğüm kadarı ile ..Ben ,Sevgili SEL ve D83 -long
Hisseciler zaten long ..
Day traderler zatii düşsede yükselsede ,hep kazanan
Şort göremedim![]()
Hayat hoş gerisi boş
44 malatya,
etrafımda kaç tane Malatyalı görsem, bacanak dahil, hepsi yaşamayı ve harcamayı sever, yeterki para olsun dibine vururlar,..
para hödüklere niye gitsin,..para yaşamayı seçer,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
https://www.youtube.com/watch?v=Td7kb8QWV5k
30 Eylül - 04 Ekim 2024 haftasında tüm dostlarıma bol şans diliyorum
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 47 kişi okumaktadır. (10 üye ve 37 ziyaretçi)
mert45, alpaykaptan+, BOSPOROS, Denizdenizli61, el turco+, EMLAK, HURKUŞ, indregandi, Uğur taylan, value+
Hayat hoş gerisi boş
Çin’den gelen görüntüler tartışma konusu oldu. Az miktarda altın kullanılan bilezik üretmeye başladılar. Ürünlerin sahte olup olmadığı içi kesilmeden anlaşılamıyor.
https://x.com/aykiricomtr/status/184...659291399?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
uyumsuzluktan uyum doğar... yani biz öyle görmek isteriz.
büyük bir kayayı dik bir yamaçtan yuvarla.. tamamen rast gele sekerek ilerler. ama yuvarlanırken bıraktığı iz en azından düz bir çizgi belirler.
kainatta herşey döner.. güneşin etrafındaki tüm gezegenler aynı yönde döner. kütle çekim ... merkezdeki nereye dönüyorsa onlarda aynı yöne döner.
yine kaostan düzen doğar..
ama tüme resme baktığında herşey kaostan ibarettir.
en düşük entropi ile zaman ve enerjiyi boşa harcamamak için en uyumlu optimal bir düzen belirir.
o nedenle..laik ile darbeyi.. namaz ile darbeyi.. bu kelimelerini en azından kavramsal olarak aynı cümlede uyum sağlamasını beklemek saçmalıktır. kainat bu şekilde işliyor..
sen biri diğerine atayiz desen ne dinci desen ne..laik desen ne.
uyum olmadıkça aralarında..kaos içinde düzen olmaz. yukarıdaki kelimelerden de uyum beklenmez.
![]()
Yer İmleri