Originally Posted by Ayasofya 2005 Ayhan başkanım kraliçeye mi basayım altına mı sokayım hisseye mi koyayım yoksa dağınık mı bırakayım parayı parayı Öğrenin şunu artık üstadım. Kraliçe öldü. Artık kral var 3. Charles 3. Charles
Originally Posted by BOSPOROS Böyle soygun gördünüz mü????? Kanser ilacının gümrükten Giriş fiyatı : 468 TL Satış fiyatı: 21 693 TL Kar Marjı : %4530 https://x.com/yavuzyilmazd/status/14...664200192?s=12 Kendime masallar.!!! Masallar dünyası.!!! Fransız malı.. Tek kapsül fiyatı 4,566 $. Bizim sayıştay, fiyattan ziyade, ilacın Çakma olup olmadığını araştırsa daha iyi olur kanımca. Üstelik bize getirilen 3 kapsül.
Originally Posted by izmirli_hoca Fransız malı.. Tek kapsül fiyatı 4,566 $. Bizim sayıştay, fiyattan ziyade, ilacın Çakma olup olmadığını araştırsa daha iyi olur kanımca. Üstelik bize getirilen 3 kapsül. Bu ilacı (gerçek olduğunu varsayarak) kullanan hastaların kaçı kanserden kurtuluyor acaba? Bir de ona bakmak lazım. Ama sağlık sektörü zinhar sorgulanmaya uygun değil. "İnsan hayatı kurtarmak kutsal" diye bir kavram var.
Originally Posted by value Bu ilacı (gerçek olduğunu varsayarak) kullanan hastaların kaçı kanserden kurtuluyor acaba? Bir de ona bakmak lazım. Ama sağlık sektörü zinhar sorgulanmaya uygun değil. "İnsan hayatı kurtarmak kutsal" diye bir kavram var. Tedavi edilemeyen hastanın parası geri ödenmeli.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Ayhan başkanım kraliçeye mi basayım altına mı sokayım hisseye mi koyayım yoksa dağınık mı bırakayım parayı parayı kral a ver parayı parayı
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 kral a ver parayı parayı İlk bakışta ikinci satırı görmemişim. Dedim ne diyor Sn Başkan. Parayı parayı satırını okuyunca, bende taşlar yerine oturdu. [emoji23]
Originally Posted by ayhan53 kral a ver parayı parayı Hadi krala verdi. Parayı parayı sonra ne olacak. Bence bassın sarı gacıya ama 2550 ons fiyatına gelince. Tabi parayı bassın.
Originally Posted by EGEDUK İlk bakışta ikinci satırı görmemişim. Dedim ne diyor Sn Başkan. Parayı parayı satırını okuyunca, bende taşlar yerine oturdu. [emoji23] gönlü boldur bizim salihin ne vermek istese versin
Forum Rules
Yer İmleri