Sayfa 922/934 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932 ... SonSon
Arama sonucu : 7470 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Ama bir gerçek var ki bu güne kadar Trabzonspor'a Başkan olanların en iyisi de Başkan Ertuğrul Doğan'dır ..Tabii ki Sn Başkan Ahmet Ağaoğlu'nu en başarılı başkan olarak görüyorum ama parasız başkanlık bir yere kadar bu işler para ile dönüyor borçlar para ile kapatılıyor öyleyse kaynak yaratmak bulmak her yiğidin harcı değilmiş bu işlerde de Sn.Ertuğrul Doğan Başkan başarılı ve mahirdir..Ahmet Ağaoğlu borcu ve zoru görünce bırakıp gitmiştir çünkü para olmayınca çok fazla yapabilecek bir gücüde kabiliyeti de yok gitmek zorunda kaldı..Evet bedelli açıklamakla bana 920 bin tl zarar ettirdi Ertuğrul Doğan ona bu konuda asla hakkımı helal etmiyorum çünkü bedelliyi 2.04 tl fiyatlardayken değil hissenin 2.75 tl fiyatlardayken açıklamış olsaydı tamam amenna satan satardı alan alırdı hissede kalan kalırdı adaletli,adil,insaflı bir başkan böyle yapardı ama o işin hilesine kaçtı biz küçük yatırımcılar olarak güvenimizi sarsmış oldu..Bu saatten sonra borçları ödediği için uzun yıllar Ertuğrul Doğan başkanlık yapmalıdır çünkü gelecek olan diğer başkan adayları kesinlikle kulübü borç batağına sürükleyeceklerdir Trabzonspor şirketinin içini boşaltıp soyup soğana çevireceklerdir Kadri Fener gibi adamların yapacağı iş budur daha evvel başkanlık yaptığı yıllarda yaptığı gibi kulübü iliklerine kadar soyacaklardır..ytd..

2. Fiili dolaşım %49 lardan %38 lere inmiş. Kim almış acaba, yönetim kurulu mu? Sanırım kullanılmayan rüchanları alım garantisi veren TS spor şirket aldı.

3. Bugün işlem hacmi oldukça fazla, enteresan
    Yakında bişeyler olucak sanırım. Ya haber ya başka bişii
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    BJK tavanladı,ama önce çok güzel döktü,guya korkuttu 5.47 gösterdi biraz oyalandı pat 6.28 tavanda,bende bu fırsat diyerek tavandan yarısını postaladım bunun üstüne ilave ettim,şimdi sıra bunda,ne TS için nede BJK için yerleri burası değil,BJK'de beklentim 9,hamsisporda ise önce 1.50 peşi 2...ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Bu iranın misilleme durumu hiç iyi olmadı,zaten hisse döt kağıdı misalinde,%65 kısımıda ky elinde,yönetimde elini taşın altına sokmaz,bir müddet böyle gider ortalık yatışana kadar,bjk kazandırdı diğerleri zarar ettirdi,füze atılacak dendi borsa füze atılan yerlerden fazla düştü,peşinden olay gerçek oldu füzeler atıldı yarın ola hayır ola !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    1 sınırında ...indirde 0.90-80 ilave edelim,zaten battı balık yan gider ...olmazsa patlat bir bedelli daha,nasıl olsa arkanda kaya gibi hökömet var,zamanında sadri şenere giydiriyorduk,onu bile arattınız yahu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Uyyyi,BJK uçuşta düş peşine lazoli çık kavağa

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    1 sınırında ...indirde 0.90-80 ilave edelim,zaten battı balık yan gider ...olmazsa patlat bir bedelli daha,nasıl olsa arkanda kaya gibi hökömet var,zamanında sadri şenere giydiriyorduk,onu bile arattınız yahu
    Bence 50 krş bekle öyle ortalama düşürürsün

Sayfa 922/934 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •