Ama bir gerçek var ki bu güne kadar Trabzonspor'a Başkan olanların en iyisi de Başkan Ertuğrul Doğan'dır ..Tabii ki Sn Başkan Ahmet Ağaoğlu'nu en başarılı başkan olarak görüyorum ama parasız başkanlık bir yere kadar bu işler para ile dönüyor borçlar para ile kapatılıyor öyleyse kaynak yaratmak bulmak her yiğidin harcı değilmiş bu işlerde de Sn.Ertuğrul Doğan Başkan başarılı ve mahirdir..Ahmet Ağaoğlu borcu ve zoru görünce bırakıp gitmiştir çünkü para olmayınca çok fazla yapabilecek bir gücüde kabiliyeti de yok gitmek zorunda kaldı..Evet bedelli açıklamakla bana 920 bin tl zarar ettirdi Ertuğrul Doğan ona bu konuda asla hakkımı helal etmiyorum çünkü bedelliyi 2.04 tl fiyatlardayken değil hissenin 2.75 tl fiyatlardayken açıklamış olsaydı tamam amenna satan satardı alan alırdı hissede kalan kalırdı adaletli,adil,insaflı bir başkan böyle yapardı ama o işin hilesine kaçtı biz küçük yatırımcılar olarak güvenimizi sarsmış oldu..Bu saatten sonra borçları ödediği için uzun yıllar Ertuğrul Doğan başkanlık yapmalıdır çünkü gelecek olan diğer başkan adayları kesinlikle kulübü borç batağına sürükleyeceklerdir Trabzonspor şirketinin içini boşaltıp soyup soğana çevireceklerdir Kadri Fener gibi adamların yapacağı iş budur daha evvel başkanlık yaptığı yıllarda yaptığı gibi kulübü iliklerine kadar soyacaklardır..ytd..
Yer İmleri